Ροντρίγκες: «Στην Ευρώπη όπως και στο Πρωτάθλημα»

Ροντρίγκες: «Στην Ευρώπη όπως και στο Πρωτάθλημα»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ροντρίγκες: «Στην Ευρώπη όπως και στο Πρωτάθλημα»

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο ματς με την Σλόβαν. Δεν τον απασχολεί η κατάσταση των Τσέχων. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δε θέλησε να σταθεί καθόλου στην κατάσταση, που επικρατεί στο στρατόπεδο των Τσέχων και εξήγησε το γιατί:

"Γνωρίζουμε το πρόβλημα της Σλόβαν, αλλά δεν μας απασχολεί καθόλου, ούτε πρέπει να το σκεφτόμαστε, δεν θα μας βοηθήσει σε τίποτα, μόνο κακό μπορεί να μας κάνει", είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο στάδιο U Nisy.

"Αφήνω πίσω μου ότι έχει συμβεί, κοιτάω την επόμενη ημέρα, κοιτάω μπροστά και συγκεντρώνομαι σε αυτά που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αύριο και την Κυριακή, ποτέ δεν κοιτάω πίσω", είπε αναφερόμενος στην κατάσταση της ομάδας μετά το 0-0 με την Ξάνθη.

Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι στάθηκε και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες. "Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες σε κάθε ματς, το συζητάμε μεταξύ μας είναι λογικό, μας λείπει το γκολ., αλλά δεν πρέπει να μας απασχολεί, τα γκολ θα έρθουν αν έχουμε καθαρό μυαλό και κάνουμε με συγκέντρωση αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και δεν μένουμε ποτέ σε ότι έχει συμβεί"

Όπως τόνισε "η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση" και ξεκαθάρισε ότι: "Δε βλέπουμε διαφορετικά τα παιχνίδια της Ευρώπης από το πρωτάθλημα. Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε το μέλλον μπροστά μας, εκεί πρέπει να συγκεντρωθούμε και όχι σε ότι έχει προηγηθεί".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα