Τα πλάνα Μπέντο για ΑΠΟΕΛ

Τα πλάνα Μπέντο για ΑΠΟΕΛ

Ο Πάουλο Μπέντο πήρε τον Ελιουνούσι αποστολή που έχει όμως ενοχλήσεις και τίθεται σε αμφιβολία εάν είναι έτοιμος για 11άδα. Το πλάνο για συνύπαρξη Φορτούνη - Μάριν.

Τα πλάνα Μπέντο για ΑΠΟΕΛ
Με βάση τις δοκιμές που έχουν γίνει και τις σκέψεις του Πορτογάλου όλα δείχνουν διάταξη 4-2-3-1 και μία 11άδα με Λεάλι κίπερ, Φιγκέιρας δεξί μπακ, Ντε Λα Μπέγια αριστερό και κέντρο άμυνας με Μποτία και Ντα Κόστα.
 
Στον άξονα οι Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο, επιτελικός Φορτούνης και στα δύο... φτερά ο Μάριν μάλλον με τον Σεμπά διότι ο Ελιουνούσι έχει ενοχλήσεις από χθες και πονούσε και στην προπόνηση της Τετάρτης. Ίσως ο Πάουλο Μπέντο να τον περιμένει έως και το μεσημέρι της Πέμπτης.
 
Φορ φυσικά ο Ιντέγιε. Το πιο πιθανό σχήμα λοιπόν: Λεάλι - Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια - Μιλιβόγιεβιτς, Καμπιάσο - Φορτούνης, Σεμπά, Μάριν - Ιντέγιε. Οι υπόλοιποι της αποστολής είναι οι: Καρντόσο, Τσόρι, Καπίνο, Μάρτινς, Ρομαό και Βιάνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε προγραμματίσει και βιντεοανάλυση για τους παίκτες του. Πάνω κάτω βέβαια είναι συγκεκριμένα τα όσα έχει εντοπίσει και έχει να τους πει.

Best of internet