«Ασπίδα» στον Πέκχαρτ από τον Τσιάρτα

«Ασπίδα» στον Πέκχαρτ από τον Τσιάρτα

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
«Ασπίδα» στον Πέκχαρτ από τον Τσιάρτα

bet365

Υποστήριξε Πέκχαρτ ο Τσιάρτας, που χαρακτήρισε άδικη την έντονη κριτική στον φορ της ΑΕΚ.

Ο Πέκχαρτ... συγκέντρωσε τα βέλη της κριτικής για την εμφάνισή του κόντρα στον Ηρακλή, όμως ο επιθετικός της ΑΕΚ βρήκε ως «σύμμαχο» τον Βασίλη Τσιάρτα. Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης και νυν μάνατζερ και προπονητής, έστειλε το δικό του... μήνυμα, τονίζοντας πως δεν φταίει ο υψηλόσωμος φορ που δε τροφοδοτήθηκε από τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά:

«Ειλικρινά δυσκολεύομαι πολύ να καταλάβω με τι κριτήριο κάποιοι μηδενίζουν τη συμμετοχή ενός Σέντερ φορ περιοχής από τη στιγμή που αυτός δεν τροφοδοτείται από τους συμπαίκτες του. Αναφέρομαι στην περίπτωση του Πέκχαρτ της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Ηρακλή. Απέναντι σε μια κλειστή άμυνα και χωρίς χώρους από τον άξονα ήταν λογικό και αναμενόμενο το παιχνίδι να παιχτεί πιο πολύ από τα πλάγια.

Όταν όμως οι δυο ακραίοι επιθετικοί σου αντί να πάρουν επιθετικό πλάτος και με την βοήθεια των μπακ να φέρουν τη μπάλα μέσα στην άμυνα του αντιπάλου αυτοί ερχόταν στον άξονα το αποτέλεσμα ήταν και να μη βρίσκουν χώρους και να εγκλωβίζονται. Από τη στιγμή λοιπόν που ο φορ δεν τροφοδοτείται πώς είναι δυνατόν να πει κάποιος ότι δεν πήγε καλά ή δεν κάνει. Το πρόβλημα λοιπόν ήταν στους παίκτες που δε βάλανε την μπάλα στην περιοχή και όχι στο φορ. Θα συμφωνούσα με την κριτική που του ασκείται αν έχανε 4-5 τελικές προσπάθειες. Το φορ ζει για το γκολ. Για να πετύχει όμως γκολ πρέπει να πάρει πάσες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα