Check in στην πτήση του Παναθηναϊκού για Βίγκο!

Νίκος Αθανασίου
Check in στην πτήση του Παναθηναϊκού για Βίγκο!

bet365

Το gazzetta.gr και ο απεσταλμένος του στο Βίγκο, Νίκος Αθανασίου, σας... βάζει στο αεροπλάνο του Παναθηναϊκού και μεταφέρει κλίμα από την ισπανική πόλη της Γαλικίας.

Εδώ, στο Βίγκο, ο Παναθηναϊκός θα ψάξει το βράδυ της Πέμπτης ένα αποτέλεσμα που θα τον βάλει πιο «ζεστά» στο κόλπο της πρόκρισης για τους «32» του Europa League. Αποστολή διόλου εύκολη, αν αναλογιστούμε την ποιότητα της Θέλτα αλλά και τις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει ο Αντρέα Στραματσόνι.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» βρίσκεται από τις 11:40 τοπική ώρα σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Γαλικίας και το gazzetta.gr σας βάζει στην... πτήση των «πρασίνων» αλλά και σε συνθήκες Βίγκο!

*Η πτήση του Παναθηναϊκού αναχώρησε στις 9 το πρωί, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες του «τριφυλλιού» είχαν σηκωθεί τουλάχιστον δύο ώρες πριν. Όπως είναι λογικό, η συντριπτική πλειοψηφία τους κοιμήθηκε στην Αθήνα και ξύπνησε στην Ισπανία. Εξάλλου το τσάρτερ ήταν ευρύχωρο και οι θέσεις έτσι προγραμματισμένες, ώστε ο κάθε ποδοσφαιριστής να έχει την άνεση να ξαπλώσει και να χαλαρώσει.

*Δύο πιτσιρικάδες που ετοιμάζονταν για αναχώρηση προς Λάρνακα, είδαν μπροστά τους τον Μάρκους Μπεργκ. Αφού το συζήτησαν κανένα πεντάλεπτο για το αν ντρέπονται ή όχι να πλησιάσουν τον Σουηδό, ο ένας έκανε το βήμα και βγήκε κερδισμένος! Φωτογραφία και αυτόγραφο, αφήνοντας τον φίλο του να κοιτάζει τι έχασε!

*Λίγοι ήταν εκείνοι που κατά την διάρκεια της πτήσης, δεν την... έπεσαν. Όπως για παράδειγμα ο Ροντρίγκο Μολέδο που παρακολουθούσε ταινία στο λαπ-τοπ του. Συντροφιά τον προσωπικό του υπολογιστή είχε και ο Κρίστοφερ Σάμπα! Μόνο που ο θηριώδης στόπερ έκανε την... διαφορά, βλέποντας «παιδικά»! Ο Κριστιάν Λεντέσμα προτίμησε την παρέα ενός βιβλίου ενώ ο εργοφυσιολόγος, Γιάννης Τσεκούρας, δούλευε όλο το τετράωρο πάνω στα στοιχεία των παικτών ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

*Μία μικρή... αίθουσα τακτικής είχαν στήσει στις πρώτες θέσεις του αεροπλάνου, ο Αντρέα Στραματσόνι με τον άμεσο συνεργάτη του, Ρομπέρτο Μούτσι. Σε ένα μπλοκ είχαν κάποιες τακτικές και συζητούσαν, προφανώς το πως θα παραταχθεί στο «Μπαλαϊδος» ο Παναθηναϊκός. Αν κρίνουμε από τα όσα έλεγε σε «πηγαδάκια» ο 40χρονος τεχνικός, φοβάται αρκετά τα άκρα των Ισπανών, σκέφτεται να αλλάξει την διάταξη με τα 3 στόπερ και αυτή την στιγμή στο μυαλό του όλα είναι ανοιχτά για το αριστερό άκρο της άμυνας. Δεν πρέπει, λοιπόν, να αποκλείσουμε την έκπληξη με τον Νίκο Μαρινάκη αντί του Διαμαντή Χουχούμη.

*Εδώ στο Βίγκο είναι ακόμη... καλοκαίρι, όπως μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα. Ο ήλιος είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Η θερμοκρασία βρίσκεται στους 26 βαθμούς και αύριο το μεσημέρι προβλέπεται να αγγίξει το 30άρι! *Η πόλη είναι πολύ όμορφη. Το ξενοδοχείο απέχει περίπου τριάντα λεπτά από το κέντρο της πόλης, το οποίο δεν είναι το σημείο αναφοράς. Η παραλία κλέβει τις εντυπώσεις και μάλιστα στο Βίγκο βρίσκεται η μεγαλύτερη αγορά ψαρικών στον κόσμο!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα