Άλαρνταϊς: «Ήταν χαζομάρα...»

Άλαρνταϊς: «Ήταν χαζομάρα...»

Άλαρνταϊς: «Ήταν χαζομάρα...»

Διόλου έξυπνο ήταν που αποδέχθηκε να συναντηθεί με τους φερόμενους ως εκπροσώπους παικτών, όπως παραδέχθηκε ο Σαμ Άλαρνταϊς, που παραδέχθηκε ότι ήταν χαζό αυτό που έκανε και του κόστισε τη θέση του στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Ο 61χρονος προπονητής, αποτελεί παρελθόν από τα «τρία λιοντάρια» έπειτα από 67 μέρες θητείας, έπειτα από την αποκάλυψη των δύο συναντήσεων που είχε με φερόμενους ως μάνατζερ, τους οποίους υποδύθηκαν ρεπόρτερ της «Telegraph» ώστε να ξεσκεπάσουν σκάνδαλο σχετικό με μίζες προπονητών σε μεταγραφές παικτών, για παρέμβαση τρίτης πλευράς όσον αφορά στα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών και την αποφυγή των κανονισμών της FA.

«Ήταν χαζό αυτό που έκανα, εκ του αποτελέσματος... Προσπάθησα απλά να βοηθήσω έναν άνθρωπο που γνώριζα επί 30 χρόνια, όμως τελικά αποδείχθηκε λάθος αυτό... Αποδέχομαι το γεγονός πως ο άνθρωπος που μου την έστησε, βγήκε νικητής.

Η συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας μας με την FA ήρθε πολύ φιλικά και απολογήθηκε σε όλους στην Ομοσπονδία για ό,τι συνέβη. Θα ήθελα να ευχηθώ στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και τους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία για το μέλλον...» δήλωσε ο Άλαρνταϊς στους ρεπόρτερ που περίμεναν έξω από το σπίτι του...

Best of internet