Ο Λάτκα περιμένει τον Τζαβέλλα…

Ο Λάτκα περιμένει τον Τζαβέλλα…

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Λάτκα περιμένει τον Τζαβέλλα…

bet365

Στο Λίμπερετς θα βρεθούν, μετά από χρόνια, δύο καλοί φίλοι από το κοινό διάστημά τους στον Πανιώνιο: Μάρτιν Λάτκα και Γιώργος Τζαβέλλας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Οι δύο ποδοσφαιριστές συνυπήρξαν στη Νέα Σμύρνη για ενάμιση χρόνο, όταν ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός ήρθε στην Ελλάδα από τη Σλάβια Πράγας και βρήκε τον Γιώργο Τζαβέλλα, βασικό στον Πανιώνιο, πριν αναχωρήσει για τη Γερμανία και την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Την Πέμπτη οι δυο τους θα βρεθούν αντίπαλοι στο U Nisy του Λίμπερετς, όπου ο Τζαβέλλας θα το επισκεφθεί ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Ο Λάτκα αγωνίστηκε με τους «κυανέρυθρους» για 2,5 χρόνια, συμπλήρωσε 60 συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ ως το καλοκαίρι του 2011 όταν αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του και στην αγαπημένη του Σλάβια Πράγας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν μηνύματα, μέσω Instagram, με τον Τζαβέλλα ασφαλώς να δείχνει ανήσυχος και να ρωτάει τον πρώην συμπαίκτη του και νυν ποδοσφαιριστή της Σλόβαν Λίμπερετς αν είναι καλά, με δεδομένη την ιογενή λοιμώδη νόσο, που «χτύπησε» την ομάδα της Τσεχίας, μετά την επιστροφή της από το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα