Το μυστήριο που λέγεται «Σλόβαν»

Το μυστήριο που λέγεται «Σλόβαν»

Σταύρος Σουντουλίδης
Το μυστήριο που λέγεται «Σλόβαν»

bet365

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει το πόσοι παίκτες θα έχει ο Χένρι Τρπισόφσκι στη διάθεσή του για τον αγώνα της Πέμπτης (29/9) κόντρα στον ΠΑΟΚ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η κατάσταση στο στρατόπεδο της Σλόβαν σαφώς έχει βελτιωθεί, μετά από τη λοιμώδη ιογενή νόσο, που έμοιαζε να εξολοθρεύει την ομάδα του Λίμπερετς, αλλά παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό αναφορικά με την κατάσταση και τον αριθμό των ετοιμοπόλεμων ποδοσφαιριστών.

Την Παρασκευή είχαν τεθεί σε καραντίνα δώδεκα παίκτες και ο ιός επηρέασε πολλά από τα μέλη της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή, Χένρι Τρπισόφσκι.

Εκτός δράσης παραμένει με πρόβλημα τραυματισμού, ο αρχηγός της Σλόβαν, Λούκας Ποκόρνι, αλλά και οι Σέβτσικ, Ματσούκα. Λόγω της ίωσης δεν ήταν θέση μέχρι και την Τρίτη το απόγευμα να προπονηθούν οι Χαντάσκοκ, Μπλάχα και μικρά προβλήματα εξακολουθούν να έχουν ο τερματοφύλακας, Μάρτιν Ντουμπράβκα, ο Ντάνιελ Μπαρτλ και ο Ιλια Κουμπίσκιν, ενώ τραυματίες και αμφίβολοι δίνονται οι Μίλαν Μπάρος και Ράντιμ Μπρέιτε.

«Ας είμαστε ειλικρινείς, η κατάσταση δεν είναι ιδανική. Υπάρχουν ακόμα πολλοί παίκτες που δεν μπορούσαν να ενταχθούν στην ομάδα και επίσης υπάρχει αρκετός παίκτες που μόλις πριν την προπόνηση εξετάστηκαν από γιατρό για να αποφασίσουν κατά πόσο μπορούν να παρακολουθήσουν την προπόνηση», εξήγησε ο αθλητικός διευθυντής, Γιαν Νέζμαρ.

Κατά τη διάρκεια της Τρίτης κάποιοι ποδοσφαιριστές συνέχισαν να είναι στα σπίτια τους, μερικοί άλλοι προπονήθηκαν, ενώ σήμερα θα επιβεβαιωθούν και θα οριστικοποιηθούν οι όποιες απουσίες έχει η Σλόβαν ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα