Επεισόδια στου Ζωγράφου!

Επεισόδια στου Ζωγράφου!

Gazzetta team
Επεισόδια στου Ζωγράφου!

bet365

Σύμφωνα με μαρτυρίες ομάδα οπαδών βρέθηκε στην περιοχή του Ζωγράφου, προκαλώντας συμπλοκές και πετώντας μολότοφ στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού.

Ένα ακόμα επεισόδιο οπαδικής βίας στην Αθήνα, αυτή τη φορά στην περιοχή του Ζωγράφου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οπαδοί χωρίς διακριτικά βρέθηκαν στην περιοχή της Αθήνας νωρίς το βράδυ της Τρίτης, προσπαθώντας να επιτεθούν στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού, ενώ πέταξαν και μία βόμβα μολότοφ.

Όσοι ήταν μέσα κινήθηκαν εναντίον τους, με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια και ένταση σε κεντρικούς δρόμους, με τους περαστικούς να κοιτούν εμβρόντητοι. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις.

Οι άγνωστοι έφυγαν με μηχανάκια, ενώ σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, στις αρχές υπάρχει η πεποίθηση ότι ήταν αντίποινα για τις πρόσφατες επιθέσεις στους συνδέσμους Ολυμπιακού στο Παγκράτι και στον Πειραιά. Παράλληλα, εκφράζονται φόβοι για ανάλογα χτυπήματα τυφλής οπαδικής βίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα