Αποστολή δίχως Ντε Καμάργκο ο ΑΠΟΕΛ

Αποστολή δίχως Ντε Καμάργκο ο ΑΠΟΕΛ

Δημήτρης Τομαράς
Αποστολή δίχως Ντε Καμάργκο ο ΑΠΟΕΛ

bet365

Ο ΑΠΟΕΛ έβγαλε αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εκτός ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο αλλά διαθέσιμα όλα τα άλλα... όπλα του.
Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της ομάδας του ΑΠΟΕΛ η οποία αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης για την Αθήνα όπου το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Στην αποστολή - από την οποία έμεινε εκτός ο τραυματίας Ιγκόρ Ντε Καμάργκο - θα βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές. Πιο αναλυτικά: Pardo, Waterman, Sergio, Milanov, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Lago, Carlao, Astiz, Μερκής, Ιωάννου, Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Laci, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Vander, Γιαννιώτας, Bertoglio, Bressan, Παπαφώτης και Σωτηρίου.
Στην προπόνηση ο Ντε Καμάργκο έκανε ατομικό στο γήπεδο. Φυσιοθεραπεία και ατομικό στο γήπεδο έκανε ο Ορλάντι. Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ έχει ερυθρόλευκο... χρώμα λόγω Γιαννιώτα και Λάτσι αλλά και του Πάρντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα