«Μισός» στο Βίγκο!

«Μισός» στο Βίγκο!

Νίκος Αθανασίου
«Μισός» στο Βίγκο!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει το πρωί της Τετάρτης για το Βίγκο χωρίς Χουλτ, Μέστο, Λέτο που είναι τραυματίες και τους τιμωρημένους Ιβανόφ, Γουακάσο! Πως διαμορφώνονται τα δεδομένα για την ενδεκάδα. Στην αποστολή Χουχούμης, Μαρινάκης!

Την τελευταία του προπόνηση πριν αναχωρήσει για το Βίγκο και την αναμέτρηση με την Θέλτα για την 2η αγωνιστική του Europa League πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός και τα νέα μόνο καλά δεν ήταν για τον Αντρέα Στραματσόνι!

Ο Νίκλας Χουλτ ακολούθησε μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης και τέθηκε νοκ-άουτ, ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Τζάντο Μέστο ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και θα μείνει στην Αθήνα ενώ είναι γνωστές οι απουσίες του τραυματία Λέτο και των τιμωρημένων Ιβανόφ, Γουακάσο μετά τις κόκκινες που είδαν στην πρεμιέρα με τον Άγιαξ.

Στη αποστολή του «τριφυλλιού» για το ταξίδι στην Ισπανία βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέδο, Σάμπα, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Λεντέσμα, Ρινάλντι και τελευταία στιγμή προστέθηκε ο νεαρός Χατζηγιοβάνης.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα δεδομένα για την ενδεκάδα «πονοκεφαλιάζουν» αφάνταστα τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος δεν έχει άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιήσει βασικό τον Χουχούμη στα αριστερά, έναν ποδοσφαιριστή που εκτιμά ποδοσφαιρικά αλλά δεν υπολόγιζε για ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι. Σε διάταξη 3-4-2-1 ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Σάμπα, Κουτρουμπής και Μολέδο η τριάδα στα στόπερ. Αριστερό μπακ-χαφ πιθανότατα ο «Χούχου» και δεξί ο Κουλιμπαλί. Λεντέσμα και Ζέκα το δίδυμο στον άξονα του γηπέδου. Λουντ ή Βιγιαφάνιες και Ιμπάρμπο ή Εμποκού πίσω από τον Μπεργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα