MVP ο Λίλα

Gazzetta team
MVP ο Λίλα

bet365

Ο Αλβανός μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου για το ματς με τον Πλατανιά και μίλησε για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Αποβλήθηκε στο τέλος του αγώνα αλλά η παρουσία του πριν αντικρίσει την κόκκινη κάρτα ήταν τέτοια που τον ανέδειξε MVP κόντρα στον Πλατανιά. Ο Αντι Λίλα παρέλαβε το βραβείο και μίλησε για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά:
«Δεν είμαι ευχαριστημένος που δεν κερδίσαμε τον Πλατανιά, αλλά είμαι ευχαριστημένος για το βραβείο. Έχω 6 χρόνια στον ΠΑΣ και τα δίνω όλα για την ομάδα».

Για τον φετινό ΠΑΣ:
«Αλλάξαμε πολλούς παίκτες φέτος, έφυγαν ορισμένοι καλοί, αλλά ήρθαν πολύ καλοί παίκτες στη μεταγραφική περίοδο. Έχουν ταλέντο αυτοί που ήρθαν και για ‘μενα είναι παικταράδες. Η ομάδα θα συνεχίσει να έχει ανοδική πορεία, παρότι δεν παίξαμε καλά με τον Πλατανιά, αλλά δεν ήταν καλό και το γήπεδο και μας δυσκόλεψε. Έχουμε ακόμα παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί, μπορούμε να είμαστε και πάλι στους 5 καλύτερους».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τις άλλες ομάδες στις 3 πρώτες αγωνιστικές:
«Το πρωτάθλημα είναι δυνατό κι αυτό είναι όμορφο. Ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει συνέχεια, η Τρίπολη δεν έχει πάρει ακόμα βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι ομάδες είναι καλές και το πρωτάθλημα δύσκολο.Εμείς δουλεύουμε κάθε μέρα με τον προπονητή μας. Ο κ. Πετράκης είναι πολύ καλός, ο γυμναστής μας ο κ. Αλεξίου ο καλύτερος στην Ελλάδα κατ’ εμέ και έχουμε καλούς παίκτες. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι φίλοι μεταξύ μας και με τον πρόεδρο και τον κ. Νιαρχάκο είμαστε μία οικογένεια».

Για την επιρροή τους στις κάρτες:
«Είναι αλήθεια ότι παίρνω συχνά κάρτες, αλλά δίνω την ψυχή μου σε κάθε αγώνα. Είμαι ένας παίκτης που παίζει συνέχεια δυνατά και δεν μπορώ να προφυλάξω τα πόδια μου. Είμαι μαχητής. Θέλω να νικάει συνέχεια η ομάδα μου. Μέσα στο γήπεδο δεν στοχεύω ποτέ στην ισοπαλία, θέλω να νικάω. Με τον διαιτητή δεν έχουμε τίποτα. Έχει κι αυτός δύσκολη δουλειά. Αν όμως μου δίνουν κάρτα με το πρώτο μαρκάρισμα πρέπει κι εγώ να είμαι λίγο πιο ήρεμος».

Για το παιχνίδι του ΠΑΣ στην Κέρκυρα το ερχόμενο Σάββατο:
«Πιστεύω στην ομάδα. Η Κέρκυρα είναι κι αυτή καλή ομάδα, αλλά πιστεύω ότι είμαστε κι εμείς καλοί και μπορούμε να νικήσουμε, γιατί έχουμε καλούς παίκτες και ταλέντο. Μπορούμε να νικάμε παντού».

Για τα κέρδη της ομάδας στην Ευρώπη:
«Η ομάδα και η πόλη κερδίζουν. Πλέον μαθαίνει και η υπόλοιπη Ευρώπη ότι τα Γιάννενα έχουν καλή ομάδα, τον “Άγιαξ της Ηπείρου”. Εμείς οι παίκτες έχουμε κέρδη, γιατί είναι μεγάλη εμπειρία. Θέλω να ξαναπαίξω το επόμενο καλοκαίρι Ευρώπη, όπως το θέλει και όλος ο κόσμος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα