Στράτος: «Δικαίωση το ποσοστό από το στοίχημα»

Φώτης Καρακούσης
Στράτος: «Δικαίωση το ποσοστό από το στοίχημα»

bet365

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιώργος Στράτος, χαρακτήρισε δικαίωση δεκατιών η πρόθεση του Υπουργού να προβλεφθεί ποσοστό από το στοίχημα για το ποδόσφαιρο.

Ικανοποιημένος από την έκβαση των διαπραγματεύσεων ήταν ο Γιώργος Στράτος, μετά το τέλος της συνεδρίασης των ομάδων της Λίγκας με τον Σταύρο Κοντονή. Μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή για την πολύ ουσιαστική επίσκεψη στο πλαίσιο αιτήματος που έγινε από το Δ.Σ για να συζητήσουμε διάφορα θέματα. Η Σούπερ Λιγκ, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ως αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου, όχι μόνο οφείλει, αλλά και θέλει να συζητάει με την Πολιτεία και τα θεσμικά όργανα, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει όλα τα ζητήματα που βρίσκονται μπροστά μας στην προσπάθεια να βελτιώσουμε το όμορφο παιχνίδι μιας χώρας. Είναι ο μόνος τρόπος το ποδόσφαιρο να ανταποκριθεί και στον κοινωνικό του ρόλο, δίνοντας χαρά και παραστάσεις στους φίλαθλους και τους πολίτες, αλλά και στον επιχειρηματικό, γιατί ελπίζουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μην αποτελούμε μια από τις εξαιρέσεις, όπου μια από τις πιο επικερδείς δραστηριότητες μόνο σε εμάς παρουσιάζει, για την ώρα, παθητικό.

Στο κομμάτι αυτό η σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό αποτελεί μια δικαίωση πολλών παραγόντων και πολλών δεκαετιών, πολλών εργατών αυτού του αθλήματος, ποδοσφαιριστών, προπονητών, απλών ανθρώπων του ποδοσφαίρου, καθώς πάγιο αίτημα ήταν να συμπεριληφθεί ποσοστό από το στοίχημα, που θα πρβλέπεται ειδικά για το ποδόσφαιρο. Ο κύριος Υπουργός μας ενημέρωσε ότι κάτι τέτοιο βρίσκεται στις προθέσεις της κυβέρνησης όσον αφορά τα προαπαιτούμενα για την αδειοδότηση των στοιχηματικών εταιρειών και νεότερα θα έχουμε πολύ σύντομα, όταν θα τεθεί σε διαβούλευση και θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις. Ήταν μια πολύ παραγωγική συζήτηση για όλατα θέματα, με το σύνολο των μελών να καταθέτουν προβληματισμούς για την κάρτα φιλάθλου. Γενικότερα κατατέθη ο προβληματισμός εκπροσώπων και φαντάζομαι θα ληφθούν υπόψιν οι καίριες παρατηρήσεις όλων», τόνισε ο Στράτος και πρόσθεσε ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί βασικός χορηγός για το πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα