Mάνταλος και... μάσκα στα Σπάτα!

Mάνταλος και... μάσκα στα Σπάτα!

Γιώργος Τσακίρης
Mάνταλος και... μάσκα στα Σπάτα!

bet365

Στην προπόνηση της ΑΕΚ αναμένεται να είναι ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» που επέστρεψε από την Ιταλία.

Ο Πέτρος Μάνταλος βρίσκεται και πάλι στη βάση του. Επέστρεψε στην Αθήνα από το Μιλάνο έχοντας μαζί του την ειδική μάσκα προστασίας μετά την επέμβαση του στη μύτη έπειτα από τον τραυματισμό του στην προπόνηση στη σύγκρουση που είχε στον αέρα με τον Ροδρίγο Γκάλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο αρχηγός της ΑΕΚ αναμένεται στα Σπάτα και να είναι με την υπόλοιπη ομάδα στο πρόγραμμα προπόνησης. Νωρίτερα ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Ένωσης είχε επισκεφτεί το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όπου τον εξέτασε ο γιατρός που του έκανε την επέμβαση στη μύτη και μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζοντάς τον βρήκε σε άριστη κατάσταση.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο παίκτης είναι (ή θα είναι) έτοιμος για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την Κυριακή. Αυτό είναι κάτι που θα διαπιστωθεί στη διάρκεια της εβδομάδας και της κάθε ημέρας που περνάει.

Το δεδομένο είναι πως ο Πέτρος Μάνταλος ταξίδεψε χθες τα ξημερώματα μέσω Μονάχου με μοναδικό στόχο να βρίσκεται από σήμερα στα Σπάτα και να προσπαθήσει προκειμένου να είναι στη διάθεση του Κετσπάγια για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα