Κούγιας: «Αλλοιώνει το πρωτάθλημα ο ΟΠΑΠ»

Κούγιας: «Αλλοιώνει το πρωτάθλημα ο ΟΠΑΠ»

Στο Δ.Σ. της Λίγκας που παραβρέθηκε κι ο Σταύρος Κοντονής, ο Αλέξης Κούγιας προέβη σε εξαγγελίες αναφορικά με την αξιοπιστία της ΟΠΑΠ Α.Ε, κάνοντας λόγο για αλλοίωση πρωταθλήματος. Δεσμεύτηκε να ενημερώσει τον Υπουργό Οικονομικών ο Υφυπουργός αθλητισμού.

Κούγιας: «Αλλοιώνει το πρωτάθλημα ο ΟΠΑΠ»

Στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας, που έγινε με παρόντες τους εκπροσώπους των ομάδων της Super League αλλά και του Υφυπουργού Σταύρου Κοντονή, ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας έθιξε το ζήτημα της αξιοπιστίας, το οποίο επηρεάζει ο ΟΠΑΠ Α.Ε.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άντρας της ομάδας του Κάμπου είπε χαρακτηριστικά, με τον Υφυπουργό αθλητισμού να είναι μπροστά:

«Θα διωχθεί για αξιοπιστία το Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Α.Ε., το οποίο ελέγχει ο κύριος Μελισσανίδης. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τη Βέροια και την προηγούμενη μέρα η Βέροια να βάζει διαφήμιση ΟΠΑΠ. Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο. 

Η Λάρισα είναι πολύ πιο εμπορική ομάδα και δεν παίρνουμε διαφήμιση για την κακή μου σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Δεν αλλοιώνεται έτσι το πρωτάθλημα; Τι συζητάμε; Δεν είναι μόνο επιχειρηματικό το ζήτημα, από τη διαφήμιση του ΟΠΑΠ επηρεάζεται το πρωτάθλημα κι οι εκλογές της ΕΠΟ. Στον ΟΠΑΠ ο Μελισσανίδης είναι μικρομέτοχος αλλά κουμάντο κάνει ο άνθρωπος του, ο Φωκάς».

Πλέον, ύστερα απ' αυτές τις σοβαρές εξαγγελίες του Αλέξη Κούγια, ο Σταύρος Κοντονής δεσμεύτηκε ότι θα ενημερώσει σχετικά τον Υπουργό Οικονομικών.  

Best of internet