«Γκολ στη Φτώχεια»!

Gazzetta team
«Γκολ στη Φτώχεια»!

bet365

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Deree θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ της ομάδας ποδοσφαίρου του Deree και της Εθνικής Ομάδας Αστέγων που υποστηρίζεται από το Περιοδικό Δρόμου "σχεδία".

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων είναι μια κοινωνική πρωτοβουλία, με τον τίτλο «Γκολ στη Φτώχεια», που αξιοποιεί το άθλημα του ποδοσφαίρου για την ενεργοποίηση και κοινωνική (επαν)ένταξη συμπολιτών μας που βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό στις πιο ακραίες τους μορφές και υποστηρίζεται από το περιοδικό δρόμου «σχεδία». Τα μέλη της ελληνικής ομάδας αστέγων συμμετείχαν πέρυσι στο 14ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων στην Γλασκώβη όπου πέτυχαν τον στόχο τους να κερδίσουν για 3η φορά την πιο σπουδαία διάκριση του Πρωταθλήματος με το κύπελλο για το «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Deree αποτελείται αποκλειστικά από εν ενεργεία φοιτητές του Deree οι οποίοι συμμετέχουν σε ένα 9μηνο πρόγραμμα με 2 προπονήσεις την εβδομάδα, δίνοντας 30 και πλέον αγώνες κάθε περίοδο.Η ομάδα συμμετέχει επί σειρά ετών στην Commercial Super League τερματίζοντας συνεχώς στις πρώτες θέσεις ενώ έχει κερδίσει και το κύπελλο τον Ιούνιο του 2016. Διακρίσεις και κατακτήσεις έχει πετύχει επίσης στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει το Γραφείο Αθλητισμού του Κολλεγίου κάθε Άνοιξη, καθώς και σε διεθνή τουρνουά που συμμετέχει κάθε έτος.

Με την ενέργεια αυτή το Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος θέλει έμπρακτα να υποστηρίξει το έργο της «σχεδίας» με το να προσφέρει την εμπειρία συμμετοχής στην Ποδοσφαιρική Ομάδα Αστέγων στις εγκαταστάσεις όπου προπονούνταν η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, αλλά και με την αγορά περιοδικών για την οικονομική ενίσχυσή τους.

Ημέρα: Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου , Χώρος Διεξαγωγής: Γήπεδο ποδοσφαίρου Deree- The American College of Greece, Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή, 15342 , Ώρα: 17.00 – 18.45 .

Είσοδος Δωρεάν. Απαιτείται προεγγραφή εδώ: https://goo.gl/forms/F2on7DoYH060N7tB2

 

Τελευταία Νέα