Ανακοίνωσε Ελευθερόπουλο ο Αστέρας Τρίπολης

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ανακοίνωσε Ελευθερόπουλο ο Αστέρας Τρίπολης

bet365

Άμεση ήταν η αντικατάσταση του Μάκη Χάβου από τον Αστέρα Τρίπολη, που ανακοίνωσε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Χθες (26/9), οι Αρκάδες ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο και την επόμενη ακριβώς μέρα επισημοποίησαν τον διάδοχό του, ο οποίος είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ένα όνομα που διαβάσατε από νωρίς χθες στο gazzetta.gr, ενώ το βράδυ σας ενημερώσαμε ότι αυτός θα είναι ο επόμενος τεχνικός της ομάδας, μιας και... κέρδισε τους Μάντζιο και Δέλλα που ήταν στη σχετική λίστα. Το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη, στην εν λόγω χρονική στιγμή, δεν έπεσε στο τραπέζι.

Η ανακοίνωση των Αρκάδων:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Σε μια ιδιαίτερα κομβική περίοδο ως προς την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΑΣΤΕΡΑ.

Οι άνθρωποι της ομάδας μας, από την πρώτη στιγμή αναζήτησης προπονητή, απευθύνθηκαν στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Στις συζητήσεις των δύο πλευρών υπήρξε απόλυτη ταύτιση για το όραμα, τους στόχους και τη δυναμική του ΑΣΤΕΡΑ.

Ο νέος μας προπονητής θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην προπόνηση της Τετάρτης (28/09).

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ελευθερόπουλος (γεννημένος στις 7 Αυγούστου 1976) είχε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής καθώς πέρα από την Ελλάδα και την Εθνική ομάδα, κατάφερε να αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο εξωτερικό, ενώ φόρεσε τη φανέλα των Milan, Roma και έπαιξε σε συνολικά 39 αγώνες στη Serie A.

Η επίσημη παρουσίαση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 12:30, στην αίθουσα Τύπου του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα