Ανακοίνωσε Ελευθερόπουλο ο Αστέρας Τρίπολης

Ανακοίνωσε Ελευθερόπουλο ο Αστέρας Τρίπολης

Άμεση ήταν η αντικατάσταση του Μάκη Χάβου από τον Αστέρα Τρίπολη, που ανακοίνωσε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ανακοίνωσε Ελευθερόπουλο ο Αστέρας Τρίπολης

Χθες (26/9), οι Αρκάδες ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο και την επόμενη ακριβώς μέρα επισημοποίησαν τον διάδοχό του, ο οποίος είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ένα όνομα που διαβάσατε από νωρίς χθες στο gazzetta.gr, ενώ το βράδυ σας ενημερώσαμε ότι αυτός θα είναι ο επόμενος τεχνικός της ομάδας, μιας και... κέρδισε τους Μάντζιο και Δέλλα που ήταν στη σχετική λίστα. Το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη, στην εν λόγω χρονική στιγμή, δεν έπεσε στο τραπέζι.

Η ανακοίνωση των Αρκάδων:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Σε μια ιδιαίτερα κομβική περίοδο ως προς την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΑΣΤΕΡΑ. 

Οι άνθρωποι της ομάδας μας, από την πρώτη στιγμή αναζήτησης προπονητή, απευθύνθηκαν στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Στις συζητήσεις των δύο πλευρών υπήρξε απόλυτη ταύτιση για το όραμα, τους στόχους και τη δυναμική του ΑΣΤΕΡΑ.

Ο νέος μας προπονητής θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην προπόνηση της Τετάρτης (28/09).

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ελευθερόπουλος (γεννημένος στις 7 Αυγούστου 1976) είχε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής καθώς πέρα από την Ελλάδα και την Εθνική ομάδα, κατάφερε να αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο εξωτερικό, ενώ φόρεσε τη φανέλα των Milan, Roma και έπαιξε σε συνολικά 39 αγώνες στη Serie A. 

Η επίσημη παρουσίαση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 12:30, στην αίθουσα Τύπου του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Best of internet