Κίνδυνος βαριάς καμπάνας στον Ηρακλή

Κίνδυνος βαριάς καμπάνας στον Ηρακλή

Θοδωρής Βασίλης
Κίνδυνος βαριάς καμπάνας στον Ηρακλή

bet365

Ο Κοστίν Λάζαρ σκέφτεται σοβαρά να ενεργοποιήσει τις προβλεπόμενες ποινές κατά του Ηρακλή με τον Γηραιό να κινδυνεύει να χάσει τους αγώνες του στα χαρτιά.

Μπορεί ο Ηρακλής να εντυπωσίασε με την παρουσία του κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά τα προβλήματα που τον απασχολούν σε διοικητικό επίπεδο δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Οι Θεσσαλονικείς χρωστάνε χρήματα σε πρώην ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν συνέπειες.

Ένας από αυτούς είναι ο Κοστίν Λάζαρ στον οποίο έχει επιδικαστεί από την ΕΠΟ το ποσό των 81.000 ευρώ. Ο Ρουμάνος άσος παρά τις όποιες προσπάθειες δεν κατάφερε να έρθει σε συμβιβασμό με την ΠΑΕ για την καταβολή των χρημάτων και όπως αναφέρει η Live Sport, σκέφτεται σοβαρά να ενεργοποιήσει τις ποινές κατά της ομάδας.

Αυτό σημαίνει ότι αν ο Ηρακλής δεν του δώσει τα λεφτά που του χρωστάει, τότε ο Γηραιός θα χάσει τους αγώνες στα χαρτιά, ενώ θα της αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα