«Γκάζια» από Κετσπάγια

«Γκάζια» από Κετσπάγια

Gazzetta team
«Γκάζια» από Κετσπάγια

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια τα είπε με τους ποδοσφαιριστές του μετά το 0-0 με τον Ηρακλή, τονίζοντάς τους πως δεν θα υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι.

Αρκετά εκνευρισμένος ήταν μετά το 0-0 με τον Ηρακλή ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος φαίνεται πως μίλησε σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές του.

«Καταλάβατε πως δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Όταν δεν παίζεις σωστά, δεν μπορείς να νικήσεις κανέναν αντίπαλο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε σωστή οργάνωση και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε σωστά φάσεις», ήταν κάποια από τα λόγια του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, ο τεχνικός της Ένωσης τα είπε για αρκετή ώρα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο γραφείο απέναντι από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα