Αλέφαντος κατά Μπέντο!

Αλέφαντος κατά Μπέντο!

Gazzetta team
Αλέφαντος κατά Μπέντο!

bet365

Με τις επιλογές του Πάουλο Μπέντο τα έβαλε ο Νίκος Αλέφαντος, τονίζοντας πως θα είναι αμαρτία ο Ολυμπιακός να χάσει το πρωτάθλημα εξαιτίας του.

Διαβάστε ένα απόσπασμα απ' όσα είπε στην εφημερίδα «ΦΩΣ»:

«Ο προπονητής πρέπει να αξιοποιήσει το υλικό του Ολυμπιακού. Κάνει σημαντικά λάθη. Ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο υλικό από όλες τις ομάδες και αν χάσει το πρωτάθλημα θα είναι αμαρτία! Είναι θέμα προπονητή από εδώ και πέρα.

Ο πρόεδρος θα ενισχύσει την ομάδα τον Γενάρη σε θέσεις που πονάμε όπως στους πλάγιους μπακ. Μέχρι τότε όμως ο προπονητής πρέπει να ακούσει ανθρώπους που ξέρουν τον Ολυμπιακό καλύτερα από εκείνον».

Για το ματς με την Λάρισα:«Κρατάς έξω τον Τσόρι, έξω τον Μάριν και βάζεις αλλαγή στο τελευταίο μισάωρο τον Φορτούνη να παίξει στο πλάι, τον έχεις τακτικά και ψυχολογικά ξεχαρβαλώσει. Και με τι δύο κυνηγούς παίζεις; Με τον Καρντόσο που είναι ανέτοιμος και παίζει σε ρυθμό παλαιμάχου, που δύσκολα θα συνέλθει αυτός είναι η γνώμη μου, και με τον Ιντέγιε που δεν ξέρει πολλή μπάλα και του κάνει κακό να παίζει δίπλα του ο Καρντόζο γιατί του κλείνει τους χώρους...

Και μετά βάζεις αλλαγή τον νεαρό Πορτογάλο στο καμίνι της Λάρισας. Και ποιος είναι ο νεαρός Πορτογάλος φορ; Ποιος είναι ο νεαρός Βραζιλιάνος στόπερ που πήρε θέση βασικού και δεν υπάρχει στο γήπεδο; Ποιος είναι ο Νορβηγός εξτρέμ που δεν απειλεί στο γκολ; Ποιος είναι ο Σεμπά που δεν απειλεί στο γκολ; Γρήγορα στην ομάδα οι παίκτες που ξέρουν μπάλα! Και οι Έλληνες.».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Φοβάμαι, έτσι όπως βλέπω τον προπονητή να παρατάσσει την ομάδα. Ο Ολυμπιακός που είδα στη Λάρισα αλλά και με τον Ηρακλή είναι μια ομάδα αργή, ασύνδετη, δεν κάνει φάσεις. Και με προβλήματα πίσω. Οι άλλες τρεις ομάδες που θα κοντράρουν τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα έγιναν καλύτερες από πέρσι, αλλά δεν έχουν καλύτερο υλικό από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά να σταματήσουν τα λάθη του προπονητή. Να αξιοποιήσει το υλικό του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα