Μπακάκης: «Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία»

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε στις δηλώσεις του για μία μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε για την ομάδα του με το 0-0 στο ΑΕΚ - Ηρακλής.
Ο Μπακάκης τόνισε στη Nova για:
Τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή: Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία. Για να πάρεις πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια μέσα στην έδρα σου. Όμως δεν παύουμε να παλεύουμε. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και πρέπει να κερδίσουμε. Τα ντέρμπι ξέρουμε ότι είναι δύσκολα παιχνίδια. Είτε πάμε με 9 βαθμούς είτε πάμε με 7 δεν έχει διαφορά. Θα πάμε στο Καραϊσκάκη να κερδίσουμε και να δείξουμε ότι πάμε για πρωταθλητισμό.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να νικήσουμε». Ενώ για τη δική του απόδοση, σχολίασε: «Σήμερα έκρινε ο προπονητής ότι έπρεπε να με βάλει να αγωνιστώ και εγώ έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Όταν μου δοθεί ξανά ευκαιρία θα προσπαθήσω να δείξω ακόμη καλύτερο πρόσωπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα