Επέστρεψε στις νίκες η Αλαβές (vid)

Gazzetta team
Επέστρεψε στις νίκες η Αλαβές (vid)

bet365

Ο Πάκο Χέμεθ δεν μπορεί εκτός και η Αλαβές επέστρεψε στις νίκες! Οι Βάσκοι επικράτησαν 3-1 της Γρανάδα και ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη.

Επιστροφή στις νίκες για την Αλαβές, η οποία επικράτησε 3-1 της Γρανάδα και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι Βάσκοι παρουσιάστηκαν πιο μαχητικοί, ήταν αποτελεσματικοί και δημιούργησαν περισσότερες φάσεις. Η ομάδα του Πελεγκρίνο είχε υπομονή στο παιχνίδι της, βρήκε χώρους κυρίως από λάθη της αντιπάλου και πήρε αυτό που ήθελε, αφήνοντας την αντίπαλο κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι αριθμοί λένε την... αλήθεια, και ο τεχνικός της Γρανάδα, Πάκο Χέμεθ έμεινε χωρίς διπλό στα 20 τελευταία εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο πρώτο 10λεπτο είχαν ήδη δυο φάσεις, αλλά Ιμπάι και Ντέιβερσον δεν κατάφεραν να βρουν στόχο.

Ο Βραζιλιάνος ήταν εξαιρετικός και στο 24' είχε ακόμα μια φάση, χωρίς όμως να σκοράρει. Η Γρανάδα έκανε αρκετά λάθη στο κέντρο και στο 28' λίγο έλειψε να το πληρώσει, αλλά ο Εντγκαρ νικήθηκε από τον Οτσόα. Απίθανη φάση στο 36' με τρελό αυτογκόλ του Γκαστόν Σίλβα, αλλά... ακυρώθηκε αφού είχε προηγηθεί χέρι του Ντέιβερσον. Πιο αποτελεσματική στην επανάληψη η Αλαβές κατάφερε σε ένα τέταρτο να τελειώσει ουσιαστικά το ματς. Στο 52' ο Εντγκαρ Μέντες πέτυχε το 1-0 και στο 66' ο Καμαράθα σημείωσε το 2-0. Η Γρανάδα μπήκε στο ματς στο 78' με τον Κράβετς, αλλά δεν έκανε το κάτι παραπάνω. Στις καθυστερήσεις ο Ντέιβερσον διαμόρφωσε το 3-1!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα