Πολλά συγχαρητήρια από Παράσχο

Δημήτρης Τομαράς
Πολλά συγχαρητήρια από Παράσχο

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος συνεχάρη θερμά τους παίκτες του Πλατανιά για το καλύτερο ξεκίνημα που έχουν κάνει ποτέ στη Super League.
Ο Παράσχος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την απόδοση που είχαν στον αγώνα με τον ΠΑΣ. Επανέλαβε - ότι είχε πει και στις δηλώσεις του - πως προσπάθησαν σε έναν πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο.
Εκτός από τα πολλά συγχαρητήρια προς τους παίκτες του Πλατανιά ο έμπειρος κόουτς τους ζήτησε να είναι πολύ προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα και να δουλέψουν σκληρά στις προπονήσεις, καθώς όπως τους είπε, αναμένεται ένα παιχνίδι που είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο 64χρονος τεχνικός έδειξε έτσι το πόσο πολύ υπολογίζει τον Παναιτωλικό.
Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, ο Θανάσης Τσουράκης λόγω ενοχλήσεων δεν πήρε μέρος στο προπονητικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη. Με την υπόλοιπη ομάδα γυμνάστηκε κανονικά και ο Βιτάλι Πριντέτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα