Ο κύβος ερρίφθη: Πρόεδρος ο Ιβάν!

Ο κύβος ερρίφθη: Πρόεδρος ο Ιβάν!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο κύβος ερρίφθη: Πρόεδρος ο Ιβάν!

bet365

Το gazzetta.gr αποκάλυψε τις σκέψεις του Ιβάν Σαββίδη για ανάληψη της θέσης του προέδρου του ΠΑΟΚ, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται από τις τελευταίες επαφές του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ!

Στο περιθώριο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο τριήμερο και παρά το γεγονός ότι το θέμα των τηλεοπτικών αδειών τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι νούμερο 1 στην ατζέντη του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, με συνεχή ραντεβού γι' αυτό το θέμα, ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε στενούς του συνεργάτες ότι θα είναι αυτός που θα ηγηθεί του νέου διοικητικού σχήματος, όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr την Παρασκευή!

Αυτό που απομένει μέχρι την έκτακτη Γ.Σ της 17ης Οκτωβρίου είναι να ξεκαθαρίσει το αν θα υπάρχουν και άλλες αλλαγές, πλην αυτής του Λούμπος Μίχελ, ο οποίος από πρόεδρος θα γίνει αθλητικός διευθυντής, στο νέο Δ.Σ του Δικεφάλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα