Πρόβλημα ο Ντε Καμάργκο σε ΑΠΟΕΛ

Πρόβλημα ο Ντε Καμάργκο σε ΑΠΟΕΛ

Δημήτρης Τομαράς
Πρόβλημα ο Ντε Καμάργκο σε ΑΠΟΕΛ
Ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο έχει πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Πέμπτης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ στο Φάληρο.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και έχει χάσει τα τελευταία δύο παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Λατινοαμερικάνος θα προσπαθήσει στις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης να ανεβάσει ρυθμό και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Αυτή την στιγμή δεν είναι τόσο σίγουρο πως ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για το Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ.
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα