Ζιντάν: «Δεν είμαι εγώ βλάκας και ο Κριστιάνο έξυπνος»

Ζιντάν: «Δεν είμαι εγώ βλάκας και ο Κριστιάνο έξυπνος»

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Ζιντάν: «Δεν είμαι εγώ βλάκας και ο Κριστιάνο έξυπνος»

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν προσπάθησε να αφήσει πίσω του το... επεισόδιο με τον Κριστιάνο, ωστόσο τόνισε πως σε καμία περίπτωση δε θα άλλαζε την απόφαση για την αντικατάσταση του Πορτογάλου.

Η Ρεάλ βρίσκεται στη Βεστφαλία και καλείται να ξεπεράσει τα όσα συνέβησαν με τη Λας Πάλμας, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου άφησε πίσω του το θέμα του Ρονάλντο, τονίζοντας ωστόσο πως σε καμία περίπτωση δεν θα άλλαζε την απόφασή του. Ο Γάλλος τεχνικός μίλησε

Για τον Κριστιάνο: ««Αυτό είναι. Πήρα μια απόφαση και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Είμαστε ήρεμοι. Εγώ δεν είμαι βλάκας και εκείνος έξυπνος. Είμαστε εδώ για τον ίδιο σκοπό».

Για τον θυμό του Κριστιάνο: «Ολοι οι παίκτες είναι θυμωμένοι όταν αφήνουν τον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, όλοι είναι πανέτοιμοι για τον αυριανό αγώνα».

Για το αν αλλάξει το σύστημα: «Οχι, δεν θα συμβεί. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, δύσκολο, αλλά θα πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το παιχνίδι: Νομίζω πως έχουμε δείξει καλή εικόνα. Ξέρουμε που παίζουμε, αλλά είμαστε Ρεάλ και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Για τον γκολκίπερ που θα προτιμήσει: «Αύριο θα ξέρω ποιον από τους Νάβας ή Κασίγια θα χρησιμοποιήσω»

Για το κλίμα στην ομάδα: «Θέλουμε να δουλέψουμε πιο σκληρά για να παίρνουμε νίκες. Η ομάδα είναι καλά, κανείς δεν θέλει να χάσει τέσσερις πόντους σε δυο ματς, αλλά μερικές φορές είναι καλύτερα να παίρνεις αυτά τα μηνύματα»

«Eτοιμος ο Κριστιάνο»

Από την πλευρά του ο Τόνι Κρόος προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα με τον Κριστιάνο, τονίζοντας πως είναι... αδύνατο για κάθε παίκτη να παίζει πάντα καλά « Νομίζω πως κάποια πράγματα είναι πιο... υπερβολικά από αυτό που έχει συμβεί. Είναι σχεδόν αδύνατο για έναν παίκτη να παίζει καλά κάθε μέρα. Ο προπονητής αποφασίζει πόσα λεπτά θα παίξει και πότε θα τον αντικαταστήσει. Ο Κριστιάνο είναι πανέτοιμος γι αύριο και αυτό μόνο μπορώ να πω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα