Οργάνωση και μάθημα

Οργάνωση και μάθημα

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Οργάνωση και μάθημα

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το μάθημα της Λαμίας και επαναλαμβάνει τα περί οργάνωσης στην ΠΑΕ

Η σφαλιάρα στην Λαμία ξύπνησε πολλούς που είχαν την αίσθηση ότι ο ΑΡΗΣ θα μπει στο πρωτάθλημα της Β εθνικής και θα περάσει αέρας χωρίς να ματώσει.

Ελπίζω πάνω από όλα να ξύπνησε τους παίκτες που προφανώς είχαν την αίσθηση ότι θα πετάξουν τις φανέλες τους στον αγωνιστικό χώρο και με τα ονόματα στην πλάτη θα περάσουν από τα γήπεδα της δεύτερης κατηγορίας.

Για να ανέβεις από την δεύτερη κατηγορία πρέπει να ματώσεις, να παίξεις πολύ ξύλο, να αντέξεις τις αντιξοότητες σε γήπεδα που μόνο ποδόσφαιρο δεν παίζεται. Προφανώς στην Λαμία ο ΑΡΗΣ πήγε για εκδρομή και για αυτό ευθύνονται όλοι από την διοίκηση ως τον τελευταίο παίκτη. Το ζήτημα φυσικά και είναι η αντίδραση από εδώ και στο εξής και να αντιληφθούν άπαντες σε ποια ομάδα βρίσκονται.

Για μένα είναι πιο σημαντικά άλλα ζητήματα όπως αυτά της οργάνωσης στην ΠΑΕ. Μέχρι τώρα ο Καρυπίδης έχει “καθαρίσει” όλα εκείνα τα ζητήματα που είχαν να κάνουν με αδειοδοτήσεις, ΕΕΑ, χρέη, άδειες από ΕΠΟ, Πολιτεία κτλ. Και τα...έτρεξε ο ίδιος σε υψηλό επίπεδο. Δεν είναι δυνατόν σε ένα σύλλογο όπως ο ΑΡΗΣ, έστω και αν το θέμα είναι τυπικό να δημιουργείται θέμα με τα δελτία παικτών.

Ουκ ολίγες φορές και από εδώ, αλλά και ραδιοφωνικά από το Libero 107.4 έχω επισημάνει ότι απαιτείται η ομάδα να οργανωθεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Είναι απαραίτητη η στελέχωση στα γραφεία της ομάδας με ανθρώπους επαγγελματίες του χώρου που θα αποτρέπουν από πιθανές γκέλες. Αυτό οφείλει να το αντιληφθεί ο ίδιος ο Καρυπίδης και να πράξει αναλόγως γιατί διαφορετικά θα βλέπει τα χρήματά του να πηγαίνουν στον βρόντο...

Και κάτι ακόμα. Στον ΑΡΗ σε περιόδους κρίσης θα πρέπει επιτέλους η δοσολογία του...φαρμάκου να είναι η πρέπουσα για την... ασθένεια. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που προκύπτει ένα πρόβλημα να πέφτει ο κόσμος της ομάδας στην παγίδα που του στήνουν και να διαλύονται τα πάντα. Το παιχνίδι στην Λαμία είναι ένα μεγάλο μάθημα. Διοίκηση, προπονητής και παίκτες ας πράξουν τα δέοντα από εδώ και στο εξής στα επίσημα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!