Τέλος και τυπικά ο Χάβος

Φώτης Καρακούσης
Τέλος και τυπικά ο Χάβος

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Αστέρας Τρίπολης γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο.

Με τον Αστέρα να μετράει τρεις ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, η γκρίνια για τον Μάκη Χάβο είχε κάνει για τα καλά την εμφάνισή της και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν πως σύντομα θα αποτελούσε παρελθόν. Αυτό έγινε την Δευτέρα το απόγευμα, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Μάκη Χάβο. Ο Έλληνας προπονητής καθοδήγησε τον ΑΣΤΕΡΑ σε 9 αγώνες πρωταθλήματος τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017.
Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ευχαριστούν τον Μάκη Χάβο και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

«Τους ευχαριστώ για την συνεργασία και εύχομαι τα καλύτερα»

Ο έμπειρος προπονητής με δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και το προσωπικό του ΑΣΤΕΡΑ για τη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι στο σύλλογο κάθε καλό για το μέλλον».

Μόνο εννιά παιχνίδια
Ο Μάκης Χάβος έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης στις 7 Μαρτίου του 2016 με αντίπαλο την ΑΕΚ (0-0) μιας και αντικατέστησε τον Τερεζόπουλο (ο οποίος είχε αναλάβει την ομάδα μετά την απομάκρυνση του Βεργέτη). Ομως ο 47χρονος τεχνικός έκατσε μόνο για εννιά παιχνίδια στον πάγκο του Αστέρα. Εξι ματς την περσινή σεζόν κι άλλα τρία φέτος.

Και οι επιδόσεις του δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Ο Χάβος φεύγει από την Τρίπολη με μόλις δύο νίκες (κόντρα στον Ηρακλή και την Βέροια), δύο ισοπαλίες (ΑΕΚ και Παναθηναϊκό) και με πέντε ήττες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα