Για την κορυφή

Θοδωρής Βασίλης
Για την κορυφή

bet365

Τη νίκη η οποία θα την στείλει στην κορυφή της βαθμολογίας ψάχνει η ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή (19.30, NS1) στο ΟΑΚΑ.

Την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη έχει η ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή. Η Ένωση μετά τις γκέλες των υπόλοιπων διεκδικητών του τίτλου θα μπορεί να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας εφόσον επικρατήσει στο ΟΑΚΑ του Ηρακλή στον αγώνα που ρίχνει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής.

Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για την ΑΕΚ αφού ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μάνταλο και Αλμέιδα οι οποίοι είναι τραυματίες. Έτσι τις θέσεις τους αναμένεται να πάρουν οι Πέκχαρτ και Μπακασέτας. Οσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις όλα δείχνουν ότι ο Μπακάκης κερδίζει θέση βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας από τον Γκάλο.

Στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Από την πλευρά του ο Ηρακλής θα κατέβει στο ΟΑΚΑ με οδηγό το πρώτο ημίχρονο στο φιλικό των δύο ομάδων το καλοκαίρι.

Το ευχάριστο για τον Νίκο Παπαδόπουλο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Μπακασέτας, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ

Ηρακλής: Χουάντερσον, Καραγκούνης, Ρούσσος, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Κούρος, Αγγελόπουλος, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Λάμπρου, Περόνε

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα