Όλα ανοιχτά για Χάβο

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Όλα ανοιχτά για Χάβο

bet365

Όλα ανοιχτά φαίνεται ότι είναι στον Αστέρα αναφορικά με τον Μάκη Χάβο, μιας κι ακόμη δεν υπάρχει απόφαση για το αν θα συνεχίσουν με τον νυν τεχνικό ή αν θα προχωρήσουν σε αντικατάστασή του.

Λογικό είναι στον Αστέρα Τρίπολης να υπάρχει προβληματισμός μετά το 0/3. Οι Αρκάδες δεν έχουν καταφέρει να πάρουν έστω και έναν βαθμό απέναντι σε Πανιώνιο (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός) και Ατρόμητο (εκτός) - γεγονός που κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να σκέφτονται να προβούν σε αλλαγές.

Φυσικά, σε τέτοιες περιπτώσεις το «μάρμαρο το πληρώνει» ο προπονητής και στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει σκέψη για απομάκρυνση του Μάκη Χάβου. Βέβαια αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, αφού ο Αστέρας έχει μπροστά του την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (2/10, 18:15), ένα ματς όπου ίσως και τελικά να κρίνει το μέλλον του 47χρονου κόουτς.

Εξάλλου μια πιθανή επιτυχία στη Λεωφόρο μπορεί να φέρει αντιστροφή του κλίματος και να δώσει ώθηση στην ομάδα για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Από την άλλη, όμως, ο Αστέρας ξεκίνησε με προσδοκίες τη σεζόν. Στη 10η σερί παρουσία της ομάδας στη Super League θέλουν άπαντες να την συνδυάσουν με είσοδο στα πλέι οφ αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει ούτε ένας βαθμός και υπάρχει ο κίνδυνος και την επόμενη εβδομάδα να παραμείνει στο μηδέν η ομάδα της Τρίπολης.

Άρα και να μείνει ο Μάκης Χάβος, στην περίπτωση που δεν έρθει ένα επιτυχή αποτέλεσμα κόντρα στο «τριφύλλι», τότε η απομάκρυνσή του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Πάντως, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Περιστέρι, υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας ήταν κάθετοι ότι δεν τίθεται θέμα προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα