Ιντέγιε: «Δύσκολο να το εξηγήσω»

Gazzetta team
Ιντέγιε: «Δύσκολο να το εξηγήσω»

bet365

Ο Ιντέγιε Μπράουν υπογράμμισε την ανάγκη να αφήσει ο Ολυμπιακός πίσω του το ματς με την ΑΕΛ και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Καρντόσο.

Για πρώτη φορά ο Μπέντο χρησιμοποίησε σχήμα με δίδυμο Ιντέγιε - Καρντόσο στην κορυφή, ωστόσο δεν δικαιώθηκε για την επιλογή του. Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ, ο Νιγηριανός επιθετικός υποστήριξε πως χρειάζεται πολλή δουλειά στις προπονήσεις και συγκέντρωση.

«Ήταν δύσκολο να εξηγήσω το λόγο για τον οποίο χάσαμε το παιχνίδι. Τώρα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τον αγώνα με την Λάρισα.. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, καθώς έχουμε πολύ δύσκολη βδομάδα μπροστά μας με τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ. Πρώτη φορά παίζουμε μαζί και ακόμα δεν γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις, προκειμένου να μπορούμε να συνεργαστούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε ο φορ του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα