Τα έριξε στην διαιτησία ο Χάβος...

Νίκος Μαρούδας
Τα έριξε στην διαιτησία ο Χάβος...

bet365

Παράπονα από την διαιτησία είχε ο Μάκης Χάβος, μετά την ήττα του Αστέρα στο Περιστέρι...

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η αλήθεια είναι στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν ήμασταν καλοί. Ο Ατρόμητος προσπαθούσε με βαθιές και διαγώνιες μπαλιές να απειλήσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά ελέγξαμε το παιχνίδι, κάναμε ευκαιρίες, αλλά κόντρα στη ροή του ματς δεχθήκαμε ένα πανέμορφο γκολ.

Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά και έδειξαν σίγουροι ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, μπήκαμε πολύ καλά, αλλά ο Ιγκλέσιας είδε μια κόκκινη κάρτα η οποία ήταν άδικη. Θεωρώ ότι νωρίτερα ο Κεϊτά έπρεπε να δεχθεί κόκκινη κάρτα σε ένα μαρκάρισμα στον Ιγκόρ.

Μετά την αποβολή τα σφυρίγματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε και όποιος καταλαβαίνει, ξέρει τι λέω.

Πλέον, θέλουμε την πρώτη νίκη, γιατί πλέον το θέμα είναι και ψυχολογικό. Είναι κάποιες περίοδοι στο ποδόσφαιρο που η μπάλα δεν σε θέλει. Ξέρω για την πίεση, αλλά όποιος δεν αντέχει την πίεση δεν μπορεί να είναι στο ποδόσφαιρο. Καθημερινά μπορεί να γράφονται πολλά, αλλά πάντα το θέμα είναι ποιος τα λέει και ποιος γράφει αυτά τα πράγματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα