Βιγιαρεάλ - Οσασούνα 3-1

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ - Οσασούνα 3-1

bet365

Η Βιγιαρεάλ καθάρισε από το πρώτο μέρος την Οσασούνα (3-1) και βρέθηκε στην 4η θέση της La Liga και το -2 από την κορυφή.

Από κοντά με τις τρεις μεγάλες ομάδες του ισπανικού ποδοσφαίρου βρίσκεται εκείνη του Φραν Εσκριμπά που πάτησε γκάζι από νωρίς στο El Madrigal και προσπέρασε εύκολα την άμυνα της Οσασούνα που περιορίστηκε στο να μείωσει απλά για το τελικό 3-1. Ολα τα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο οι δύο αντίπαλοι δεν είχαν λόγο να σπαταλήσουν περισσότερες δυνάμεις και τίποτα δεν άλλαξε. Μόλις στο 5' άνοιξε το σκορ το Κίτρινο Υποβρύχιο όταν ο Καστιγιέχο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Πάτο με κεφαλιά νίκησε τον Μάριο, ο οποίος στο 23' έκανε καθαρό πέναλτι στον Ρομπέρτο Σοριάνο και ο Μπρούνο Σοριάνο από τη βούλα έγραψε το 2-0.

Το πάρτι για την Βιγιαρεάλ σφραγίστηκε στο 39' με το 4ο φετινό γκολ του Σανσόνε στην La Liga με τον Ιταλό να σκοράρει με ωραίο τσίμπημα μετά τη δεύτερη ασίστ του Καστιγιέχο (3-0). Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Αλβαρο ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Σέρχιο Λεόν και ο Ρομπέρτο Τόρες διαμόρφωσε το τελικό 3-1 που άφησε την Οσασούνα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα