«Αυτός είναι ο Ηρακλής»

«Αυτός είναι ο Ηρακλής»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
«Αυτός είναι ο Ηρακλής»

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέλυσε στους παίκτες του, μέσω βίντεο, τον Ηρακλή και περιμένει από αυτούς να κάνουν αυτό που πρέπει.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο Κετσπάγια εξήγησε στους παίκτες του τα λάθη που έκαναν στον αγώνα με τη Βέροια, παρά το γεγονός ότι έφυγαν από την πρωτεύουσα της Ημαθίας με τη νίκη. Τώρα, ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή, ο τεχνικός της Ενωσης χρησιμοποίησε και πάλι το βίντεο, αυτή τη φορά για να αναλύσει στους παίκτες του τον αντίπαλο.

Πριν την έναρξη της προπόνησης της Κυριακής, ο Κετσπάγια εξήγησε τα πάντα στους παίκτες του, σε ό,τι αφορά τον αντίπαλο της Δευτέρας και το πώς θα πρέπει να κινούνται αυτοί με βάση την τακτική τους. Και αφού ολοκλήρωσε με τη θεωρία, σειρά πήραν οι πράξεις και συγκεκριμένα η δουλειά στις στημένες φάσεις. Οι Κιτρινόμαυροι δούλεψαν πάνω σε αυτό τον τομέα την Κυριακή, με τους εκτελεστές των στημένων να αλλάζουν για το ματς της Δευτέρας λόγω της απουσίας του Μάνταλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα