Ιντερ - Μπολόνια 1-1

Γιώργος Κοντογεώργης
Ιντερ - Μπολόνια 1-1

bet365

Οι Νερατζούρι έμειναν στο 1-1 με την Μπολόνια στο Meazza και δεν εκμεταλλεύτηκαν όπως θα ήθελαν την ήττα της Ρόμα. Νίκες για Λάτσιο (2-0 την Εμπολι) και Σασουόλο (1-0 την Ουντινέζε).

Τα κακά μηνύματα έρχονταν από νωρίς για την Ιντερ αφού οι Ζοάο Μάριο και Μουρίγιο ένιωσαν ενοχλήσεις στην προθέρμανση και έμειναν εκτός. Τα πράγματα θα γίνονταν ακόμη πιο στραβά νωρίς στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 14', όταν ο Ταϊντέρ έκλεψε από τον Κοντογκμπιά και έδωσε στον Βέρντι, αυτός απέφυγε τους Μιράντα-Ρανόκια και πάσαρε στον Ντέστρο, ο οποίος δεν έκανε καλό πλασέ αλλά ο Χαντάνοβιτς... το έφαγε (0-1)! Η Μπολόνια είχε καταφέρει να παγώσει το Giuseppe Meazza, με τους Νερατζούρι να προσπαθούν να βρουν ρυθμό αλλά να μην τα καταφέρνουν.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα στο 22' αν η μπάλα δεν έφευγε λίγο άουτ από το σουτ του Πέρισιτς στην κίνηση μετά την σέντρα του Σαντόν, με τον Φρανκ Ντε Μπουρ να κάνει αλλαγή στο 28'! Εξω ο κακός Κοντογκμπιά -με τους τιφόζι να χειροκροτούν την απόφαση του Ολλανδού- μέσα ο Γκνουκουρί. Οι Μιλανέζοι έδειξαν να κινούνται κάπως καλύτερα και στο 37' από την ωραία μπαλιά του Καντρέβα και το ακόμη καλύτερο πλασέ του Πέρισιτς στην κίνηση, ήρθε το 1-1. Πάνω στον ενθουσιασμό της, η Ιντερ πήγε για την ανατροπή από το πρώτο μέρος αλλά στο 40' ο Ντα Κόστα έκανε μεγάλη επέμβαση στον κεραυνό του Καντρέβα από το ύψος του πέναλτι ενώ στο 44' η μπάλα έφυγε άουτ από την προσπάθεια του Ικάρντι.

Οπως έκλεισαν το πρώτο μέρος οι Νερατζούρι, πιέζοντας δηλαδή την Μπολόνια, έτσι μπήκαν στο δεύτερο. Οι Ροσομπλού, όμως, κρατούσαν το 1-1 και όσο περνούσε η ώρα άρχισαν να πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά και να φύγουν ακόμη και με τη νίκη από το Μιλάνο. Κάτι που θα μπορούσε να γίνει, απέναντι σε μια κουρασμένη Ιντερ, αν ο Χαντάνοβιτς δεν απέκρουε στο 86' το διαγώνιο σουτ του Τζεμαϊλί υπό πολύ καλές προϋποθέσεις. Οι Νερατζούρι, για τους οποίους έκανε ντεμπούτο (μπήκε αλλαγή) ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά και ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν στο 95' αλλά ο Ρανόκια από πολύ κοντά -ανενόχλητος- αστόχησε σε κεφαλιά...

Επιασε Ρόμα η Λάτσιο
Η Κυριακή άρχισε όμορφα για τους τιφόζι της Λάτσιο λόγω της ήττας της Ρόμα από την Τορίνο και συνεχίστηκε ακόμη ομορφότερα με τη νίκη της ομάδας τους. Οι Λατσιάλι υποδέχθηκαν την Εμπολι, έχασαν τον Μπίλια με τραυματισμό στο 10' (μπήκε ο Κατάλντι) αλλά δεν πτοήθηκαν και στο 29' άνοιξαν το σκορ με σουτ του Κεϊτά, ο οποίος είχε προειδοποιήσει ένα λεπτό πριν, εντός περιοχής (1-0). Αναγκαστική αλλαγή έκαναν και οι Τοσκανοί στο 32', με τον Κόσιτς αντί του Μπάρμπα, για να αγγίξουν την ισοφάριση στο 46' με το οριζόντιο δοκάρι του Πουτσιαρέλι. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν αρκετά πεσμένος στο δεύτερο 45λεπτο αλλά αυτό μάλλον δεν ενόχλησε και ιδιαίτερα την Λάτσιο, η οποία έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό, με την κοντινή κεφαλιά του Λούλιτς στο 90', μετά την σέντρα του Λομπάρντι και την πρώτη κεφαλιά του Ιμόμπιλε. Ετσι, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι ανέβηκε στους 10 βαθμούς, πιάνοντας την συμπολίτισσα Ρόμα.

Με Ντεφρέλ εκτελεστή
Μετά την ήττα από την Κιέβο μεσοβδόμαδα, η Σασουόλο επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 1-0 της Ουντινέζε στο MAPEI, με τον Γκρεγκουάρ Ντεφρέλ να σκοράρει ξανά. Η ομάδα του Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο είχε αρχίσει να... μαζεύει κούραση από το Europa League και τα σερί ματς, όμως βρήκε τον τρόπο να πάρει τους τρεις πόντους και να ανέβει ξανά στο πάνω μισό της βαθμολογίας. Το μοναδικό γκολ του αγώνα ήρθε στο 34' όταν μετά τη συρτή σέντρα του Λιρόλα από δεξιά ο Καρνέζης δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Ντεφρέλ την έσπρωξε στα δίχτυα από κοντά για το τελικό 1-0.

Βαθμός για την Πεσκάρα στο Marassi
Για δεύτερο σερί ματς η Πεσκάρα είδε την αντίπαλό της να μένει με 9 παίκτες και κατάφερε να πάρει ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Τζένοα. Το σκορ για τους Γενοβέζους άνοιξε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο γιος του Τσόλο Σιμεόνε, Τζιοβάνι, ο οποίος κατέβασε μακρινή μπαλιά του Χεντιλέτι και νίκησε τον Μπισάρι με αριστερό σουτ (1-0). Τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο όμορφα στη συνέχεια για την ομάδα του Ιβάν Τζούριτς, αφού στο 74' ο Εντενίλσον είδε δεύτερη κίτρινη και στο 79' ο Γκόραν Πάντεφ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη του Ιράτι. Η Πεσκάρα, που έχει δείξει ότι προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, πήρε τον βαθμό στο 85' όταν ο δεξιός μπακ, Τζαμπάνο, έκανε εξαιρετική ενέργεια και έδωσε πάρε-βάλε στον Ρέι Μανάι που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα