Λεγανιές – Βαλένθια 1-2 (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Λεγανιές – Βαλένθια 1-2 (vids)

bet365

Το 2x2 στη μετά – Αγιεσταράν εποχή έκανε η Βαλένθια που δείχνει να παίρνει φόρα, φτάνοντας στο τελικό 2-1 επί της Λεγανιές με ανατροπή για την 6η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν!

Οι «νυχτερίδες», έπειτα από τη δύσκολη νίκη επί της Αλαβές το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, συνέχισαν με θετικό αποτέλεσμα, στο δεύτερο παιχνίδι τους μετά την απομάκρυνση του Πάκο Αγιεσταράν από τον πάγκο.

Η Λεγανιές ήταν εκείνη που βρήκε πρώτη το δρόμο για τα δίχτυα με την κεφαλιά του Σιμανόβσκι από το δεύτερο δοκάρι στο 21ο λεπτό, όμως, η Βαλένθια βρήκε απάντηση από το πρώτο ημίχρονο, αν και οι γηπεδούχοι στο «Municipal de Butarque» παραπονέθηκαν – ενδεχομένως σωστά – για φάουλ πάνω στον πορτιέρο της ομάδας, Σεράντες.

Ο Ροντρίγκο έτρεξε στη διεκδίκηση της μπάλας, έβαλε την κόντρα, ο τερματοφύλακας της Λεγανιές έδειξε να χτυπάει, όμως ο Νάνι συνέχισε τη φάση και σκόραρε.

Από σέντρα – σουτ του Πορτογάλου θα ολοκληρωνόταν και η ανατροπή για τους φιλοξενούμενους, με τον Μάριο Σουάρεθ να βάζει το πόδι και με προβολή να νικάει τον Σεράντες για το τελικό 2-1!

Για να διατηρηθεί αυτό το σκορ και να πανηγυρίσει η Βαλένθια το δεύτερο διαδοχικό «τρίποντο», έπρεπε ν' αποκρούσει ο Ντιέγο Άλβες το πέναλτι του Σιμανόβσκι στο 62ο λεπτό, με τον ρέφερι να υποδεικνύει ορθά την παράβαση στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων που έκανε το λάθος, όμως έσωσε μόνος τους την κατάσταση.

Το ματς έκλεισε με ένα χαμηλό και... ύπουλο σουτ του Νάνι από πλάγια θέση στο 89', αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σεράντες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα