Παρελθόν από το Αμβούργο ο Λαμπαντία

Κώστας Ζάλιαρης
Παρελθόν από το Αμβούργο ο Λαμπαντία

bet365

Τη λύση της συνεργασίας με τον Μπρούνο Λαμπαντία ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής το Αμβούργο, λίγες ώρες έπειτα από την ήττα (1-0) από τη Μπάγερν Μονάχου.

Η διοίκηση του Αμβούργου έκρινε απαραίτητη την αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία, με την ομάδα να μετράει πλέον τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία στα πρώτα πέντε ματς της φετινής Bundesliga.

Έπειτα από την ήττα – αν και μπορεί εύκολα να θεωρηθεί... εντός προγράμματος – από τη Μπάγερν Μονάχου χάρη σε γκολ του Κίμιχ, προγραμματίστηκε συνάντηση με τον Λαμπαντία και του ανακοινώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο.

Μαζί του, απομακρύνονται και οι συνεργάτες του, Έντι Σέζερ και Μπερνάρ Τράρες.

Το τέλος γράφτηκε έπειτα από 18 μήνες παρουσίας στον πάγκο του Αμβούργου, με τον Λαμπαντία να έχει καταφέρει να σώσει την ομάδα το 2015, στον «τελικό» με την Καρλσρούη και αυτό ν' αποτελεί το πιο λαμπερό highlight της θητείας του στον σύλλογο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα