ΑΕΛάρα, ξαναέφτασε η ώρα!

ΑΕΛάρα, ξαναέφτασε η ώρα!

ΑΕΛάρα, ξαναέφτασε η ώρα!

Κόντρες και... διχόνοια περνούν σε δεύτερη μοίρα, με την ΑΕΛ να ετοιμάζεται για το πρώτο μεγάλο ματς στην νέα της εποχή, με την καρδιά της πόλης να χτυπάει σε παλμό «βυσσινί». 

Η καρδιά της Λάρισας τις τελευταίες ώρες χτυπά πιο δυνατά. Η προσμονή μεγάλη. Κυριακή πρωί και ο παλμός της πόλης είναι… βυσσινί. Ήρθε η ώρα της επιστροφής. Όλα στον κάμπο περιστρέφονται γύρω από το παιχνίδι της ΑΕΛ, κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, στο ματς που θα πάρει… αριθμό πρωτοκόλλου η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. 

Μπορεί αυτό να είναι το τρίτο ματς της σεζόν για το «αλογάκι», όμως όλα τώρα ξεκινούν. Ο περήφανος κόσμος της ΑΕΛ, άλλωστε, γουστάρει και ζει για τα δύσκολα, για τα ντέρμπι που δίνουν και πάλι την χαμένη αίγλη στην ομάδα. Την αίγλη που κέρδισε το «όνειρο», μέσα από κούπες, ευρωπαϊκές πορείες, μεγάλες επιτυχίες και στιγμές «βυσσινί» δόξας. 

Η αλήθεια είναι, πως τα πράγματα στον σύλλογο μόνο ιδανικά δεν είναι. Οι εσωτερικές κόντρες ξεσπούν παντού και συνεχώς, σαν εστίες φωτιάς σε ένα δάσος που καίγεται. Όμως όλα αυτά, κάθε πρόβλημα, μπαίνει στην άκρη, για χάρη της μεγάλης αγάπης, για χάρη της ΑΕΛ. Για την βυσσινί την φανέλα, για την φωτιά μέσα στην καρδιά...

Ο κόσμος αναμένεται να είναι εκεί, στο «βυσσινί παλάτι», να τραγουδήσει για την ομάδα, να αφήσει στην άκρη τις όποιες κόντρες και διαφωνίες και να σπρώξει το «αλογάκι».  Τα προβλήματα της ΑΕΛ, δεδομένα, δε λύθηκαν με την χτεσινή συνάντηση που ήταν μόνο το πρώτο από τα πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν. Όλα αυτά, όμως, από Δευτέρα. Γιατί σήμερα έχει αγώνα. Και στον αγώνα, όλοι είναι μία γροθιά, μία βυσσινί γροθιά που… διψάει για απαντήσεις, για αποδείξεις, για χαμένα μεγαλεία που πρέπει να αναβιώσουν. Και όλα τα άλλα  μπαίνουν στην άκρη, γιατί τώρα είναι ώρα για το «όνειρο», τώρα είναι ώρα για την ΑΕΛ. 

Best of internet