Κυριακίδης: «Κρατάμε τον βαθμό»

Gazzetta team
Κυριακίδης: «Κρατάμε τον βαθμό»

bet365

Ο Δημήτρης Κυριακίδης, ήταν ο ήρωας του Παναιτωλικού κόντρα στον Παναθηναϊκό και την ημέρα των γενεθλίων του έδωσε με τις επεμβάσεις του έναν σημαντικό βαθμό στην ομάδα του, δηλώνοντας πως όλη την εβδομάδα είχαν δουλέψει πάνω στην τακτική και δικαιώθηκαν.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στην τακτική. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Είδαμε τα δύο παιχνίδια που έδωσε, αλλά και αυτά στην Ευρώπη και αυτό μας έκανε να προσέξουμε και να μη δεχτούμε γκολ».

Για το ότι έχει ίδια μέρα γενέθλια με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού: «Εγώ το διάβασα για τον Στιλ ότι έχει γενέθλια σήμερα. Έχει όμως και ο Τάσος Παππάζογλου, έχουμε την ίδια μέρα και αξίζει να του πούμε ένα χρόνια πολλά και να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα»

Για το αν έπαιξε το ρόλο του το διπλό στο Περιστέρι: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μας έδωσε ψυχολογία και βαθμούς η νίκη στο Περιστέρι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Το δείξαμε και σήμερα. Είχαμε την θέληση να κερδίσουμε αλλά δεν δημιουργήσαμε μεγάλες ευκαιρίες. Κρατάμε την ουσία, τον βαθμό, ότι η ομάδα δεν δέχτηκε γκολ και νομίζω ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο».

Για την εικόνα που έχει στην εστία του: «Είναι κάτι που μου δίνει δύναμη, είναι κάτι προσωπικό. Το κρατάω για μένα, θέλω να έχω αυτή την απόδοση σε κάθε παιχνίδι, γιατί σε τέτοια ματς ο τερματοφύλακας χρειάζεται περισσότερο. Κόντρα σε μεγάλες ομάδες πρέπει να είναι σε καλή μέρα και πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας».

Για μια πιθανή κλήση στην Εθνική: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει στην Εθνική. Είναι κάτι που το θέλω και εγώ. Γι' αυτό δουλεύω είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή έστω και 1 φορά να φορέσει τα χρώματα της Εθνικής».

Για το αν βγήκε η κούραση στην επανάληψή ή ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος: «Σίγουρα κουραστήκαμε. Από το πρώτο λεπτό δώσαμε τα πάντα γι' αυτό το παιχνίδι. Χάθηκε πολύ ενέργεια και ο Παναθηναϊκός βελτίωσε την εικόνα του μετά το 60'. Μας έβαλε κοντά στην εστία μας και δημιούργησε πολλά προβλήματα. Ανέβαζε ταχύτητα όταν εμείς θέλαμε να κρατήσουμε όση ενέργεια έχει μείνει, να κλείσουμε τους χώρους και σε αντεπίθεση αν μπορούσαμε να βάζαμε το γκολ. Δεν μπορέσαμε, μας ικανοποιεί ο βαθμός και συνεχίζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα