Μονακό - Ανζέ 2-1

Gazzetta team
Μονακό - Ανζέ 2-1

bet365

Η Μονακό έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε με 2-1 της Ανζέ. Πάρτι η Ντιζόν, νίκες για Μετζ και Μπαστιά.

Η Μονακό έφτασε πολύ κοντά στην γκέλα, όμως έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε με 2-1 της Ανζέ, για να βρεθεί (με ματς περισσότερο από τη Νις) στην κορυφή. Οι Μονεγάσκοι δεν κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και οι φιλοξενούμενοι κράτησαν με άνεση το 0-0 μέχρι το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, μάλιστα, προηγήθηκαν με τον Ντιεντιού, όμως το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, ενώ στιγμές αργότερα έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά ακυρώθηκε. Οι παίκτες του Ζαρντίμ ξύπνησαν και στο 66’ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Γκλικ, με τον Πολωνό να εμπλέκεται και στο αυτογκόλ της ισοφάρισης του Νουακέμε στο 76’ για το τελικό 2-1.

Νίκες για Μετζ, Μπαστιά
Η Μετζ άντεξε στην πίεση της Μονπελιέ και με πέναλτι του Ερντίνγκ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους πήρε πολύ σημαντική νίκη με 1-0. Οι μονπελιερέ έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, είχαν δοκάρι στο φάουλ του Μπουντεμπούζ στην επανάληψη, όμως δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν στην ισοφάριση.

Η Μπαστιά από την άλλη βρέθηκε με παίκτη παραπάνω από το 38’ λόγω δεύτερης κίτρινης στον Μαρσάλ, πίεσε, κυριάρχησε και τελικά έφτασε στο γκολ στο 76’ με τον Κριβέλι να σκοράρει από κοντά. Ο σκόρερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 79’, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Πάρτι η Ντιζόν, κόλλησε η Μπορντό
Οι επιδόσεις της Ρεν μακριά από την έδρα της δεν είναι καθόλου καλές και η Ντιζόν το εκμεταλλεύτηκε, για να φτάσει στη νίκη με 3-0. Ο Ντιονί άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’, ενώ τα πάντα τελείωσαν από νωρίς, καθώς ο Μαρί έκανε το 2-0 στο 19’. Οι γηπεδούχοι είχαν αυτοπεποίθηση, έχασαν ευκαιρίες και στο 78’ ο Ντιονί έκανε το τελικό 3-0.

Η Μπορντό δεν κατάφερε να ανοίξει την άμυνα της Καέν και κόλλησε στο 0-0. Οι Γιρονδίνοι ήταν πιο επιθετικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια, το παιχνίδι άνοιξε στο τέλος με εκατέρωθεν ευκαιρίες να χάνονται, όμως τίποτα δεν άλλαξε και κανένας δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ της νίκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα