Μέσα Φυτανίδης, Στόιτσεφ, εκτός ο Γροντής

Μέσα Φυτανίδης, Στόιτσεφ, εκτός ο Γροντής

Νίκος Μαρούδας
Μέσα Φυτανίδης, Στόιτσεφ, εκτός ο Γροντής

bet365

Στην αποστολή του Ατρόμητου για πρώτη φορά φέτος, βρίσκεται ο Σωκράτης Φυτανίδης, με τον Γιώργο Κορακάκη να παίρνει μαζί του και τον Στόιτσεφ, αλλά όχι τον Γροντή...

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γιώργος Κορακάκης, πήρε τον Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος είχε μείνει εκτός στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, αλλά και o Μίλος Στόιτσεφ που απουσίασε από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Αντίθετα, ο νεαρός τεχνικός άφησε εκτός τον Δημήτρη Γροντή που αγωνίστηκε βασικό την περασμένη εβδομάδα.

Σε ότι αφορά την 11άδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Κορακάκης, αυτή θα αποτελείται από τον Γκορμπούνοφ, ο οποίος μπροστά του πιθανότατα θα έχει τον Λαζαρίδη με τον Φυτανίδη και τους Μπίτολο, Κιβρακίδης αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Ούμπιδες με τον Ζησόπουλο και τον Μπάγκα να διεκδικούν την δεύτερη θέση. Δεκάρι θα είναι ο Τόνσο, στα δεξιά ο Ντιγκινί και στα αριστερά ο Μπρίτο, με τον Στόιτσεφ επίσης να διεκδικεί θέση στην 11άδα. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί για ακόμα ένα παιχνίδι ο Λε Ταλέκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Φυτανίδης, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Ντιγκινί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα