Μέσα Φυτανίδης, Στόιτσεφ, εκτός ο Γροντής

Μέσα Φυτανίδης, Στόιτσεφ, εκτός ο Γροντής

Μέσα Φυτανίδης, Στόιτσεφ, εκτός ο Γροντής

Στην αποστολή του Ατρόμητου για πρώτη φορά φέτος, βρίσκεται ο Σωκράτης Φυτανίδης, με τον Γιώργο Κορακάκη να παίρνει μαζί του και τον Στόιτσεφ, αλλά όχι τον Γροντή...

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γιώργος Κορακάκης, πήρε τον Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος είχε μείνει εκτός στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, αλλά και o Μίλος Στόιτσεφ που απουσίασε από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Αντίθετα, ο νεαρός τεχνικός άφησε εκτός τον Δημήτρη Γροντή που αγωνίστηκε βασικό την περασμένη εβδομάδα.

Σε ότι αφορά την 11άδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Κορακάκης, αυτή θα αποτελείται από τον Γκορμπούνοφ, ο οποίος μπροστά του πιθανότατα θα έχει τον Λαζαρίδη με τον Φυτανίδη και τους Μπίτολο, Κιβρακίδης αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Ούμπιδες με τον Ζησόπουλο και τον Μπάγκα να διεκδικούν την δεύτερη θέση. Δεκάρι θα είναι ο Τόνσο, στα δεξιά ο Ντιγκινί και στα αριστερά ο Μπρίτο, με τον Στόιτσεφ επίσης να διεκδικεί θέση στην 11άδα. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί για ακόμα ένα παιχνίδι ο Λε Ταλέκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Φυτανίδης, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Ντιγκινί.

Best of internet