Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ 2-1

Gazzetta team
Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ 2-1

bet365

Η Βόλφσμπουργκ προηγήθηκε στη Βρέμη αλλά η Βέρντερ έδειξε χαρακτήρα και με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά έκανε την ανατροπή (2-1) και πήρε την πρώτη φετινή νίκη!

Εχοντας τέσσερις ήττες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, η Βέρντερ υποχρεώθηκε από νωρίς να αρχίσει τους... τελικούς. Σαν τέτοιος έμοιαζε το ματς με την Βόλφσμπουργκ και η ομάδα της Βρέμης έδειξε ότι το είχε συνειδητοποιήσει, με αποτέλεσμα να μπει στο ματς όπως έπρεπε. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα και δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία στο 7' με τον Μοϊσάντερ, ο οποίος όμως δεν βρήκε στόχο. Οπως δεν βρήκαν στη συνέχεια και οι Γιουνούζοβιτς (27'), Γκναμπρί (34'), Γκέμπρε Σελασιέ (39') και Μάνε (45'), με το πρώτο 45λεπτο να ολοκληρώνεται χωρίς γκολ.

Αυτό ήταν άδικο για την Βέρντερ, αλλά ήταν ακόμη χειρότερο αυτό που πήγε να γίνει, όταν ο Μπάουερ στο 69' προσπάθησε να προλάβει τον Γκόμες και τελικά έβαλε αυτογκόλ για το 0-1... Η Βόλφσμπουργκ ήταν μπροστά στο σκορ χωρίς να έχει κάνει ουσιαστικά κάτι για να το αξίζει αυτό και τελικά αποδόθηκε δικαιοσύνη στα τελευταία λεπτά. Στο 86' ο Τάι με πολύ ωραίο τρόπο έκανε το 1-1, η τύχη χαμογέλασε στους γηπεδούχους στο επόμενο λεπτό αφού οι Λύκοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Ντράξλερ και στο 92' ο Γκέμπρε Σελασιέ, μετά το κόρνερ του Σμιντ, έκανε το 2-1 και έδωσε το πρώτο τρίποντο στην ομάδα της Βρέμης!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα