Για 4-4-2 πάει ο Μπέντο

Δημήτρης Τομαράς
Για 4-4-2 πάει ο Μπέντο

bet365

Με βάση τις δοκιμές του ο Πάουλο Μπέντο πηγαίνει για 4-4-2 με ΑΕΛ με Καρντόσο και Ιντέγιε στην ερυθρόλευκη 11άδα μαζί και τον Τσιμίκα για αρ. μπακ.
Θυμίζουμε πως στην αποστολή για τον αγώνα των Πειραιωτών με την ΑΕΛ έχουν μπει οι: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγιε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγιεβιτς, Πασιένσια, Σεμπά, Τσιμίκας και Βιάνα.
Οι πλέον σίγουροι είναι οι Καπίνο για τέρμα, Φιγκέιρας για δεξί μπακ και ο Βιάνα ως ο ένας στόπερ. Για τον 2ο στόπερ ο Μπέντο είχε δοκιμάσει και Μποτία και Ντα Κόστα.
Για αρ. μπακ προβάδισμα έχει ο Τσιμίκας και για τον άξονα οι Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο. Για τα... φτερά ο Φορτούνης είχε θέσει υποψηφιότητα για αρ. εξτρέμ αλλά δεν είναι τόσο βέβαιο πως θα είναι βασικός. Οι δύο εναλλακτικές είναι Μάριν - Φορτούνης και Σεμπά - Ελιουνούσι και μπροστά φυσικά Ιντέγιε και Καρντόσο. Ο Μπέντο έχει δοκιμάσει πάντως και το Μάριν - Ελιουνούσι και ενώ κάποιες πηγές επιμένουν πως ο Γερμανός θα είναι σίγουρα βασικός.
Μία πιθανή 11άδα είναι: Καπίνο - Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα, Τσιμίκας - Καμπιάσο, Μιλιβόγιεβιτς, Ελιουνούσι, Σεμπά - Καρντόσο, Ιντέγιε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα