Για 4-4-2 πάει ο Μπέντο

Για 4-4-2 πάει ο Μπέντο

Με βάση τις δοκιμές του ο Πάουλο Μπέντο πηγαίνει για 4-4-2 με ΑΕΛ με Καρντόσο και Ιντέγιε στην ερυθρόλευκη 11άδα μαζί και τον Τσιμίκα για αρ. μπακ.

Για 4-4-2 πάει ο Μπέντο
Θυμίζουμε πως στην αποστολή για τον αγώνα των Πειραιωτών με την ΑΕΛ έχουν μπει οι: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγιε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγιεβιτς, Πασιένσια, Σεμπά, Τσιμίκας και Βιάνα.
 
Οι πλέον σίγουροι είναι οι Καπίνο για τέρμα, Φιγκέιρας για δεξί μπακ και ο Βιάνα ως ο ένας στόπερ. Για τον 2ο στόπερ ο Μπέντο είχε δοκιμάσει και Μποτία και Ντα Κόστα.
 
Για αρ. μπακ προβάδισμα έχει ο Τσιμίκας και για τον άξονα οι Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο. Για τα... φτερά ο Φορτούνης είχε θέσει υποψηφιότητα για αρ. εξτρέμ αλλά δεν είναι τόσο βέβαιο πως θα είναι βασικός. Οι δύο εναλλακτικές είναι Μάριν - Φορτούνης και Σεμπά - Ελιουνούσι και μπροστά φυσικά Ιντέγιε και Καρντόσο. Ο Μπέντο έχει δοκιμάσει πάντως και το Μάριν - Ελιουνούσι και ενώ κάποιες πηγές επιμένουν πως ο Γερμανός θα είναι σίγουρα βασικός.
 
Μία πιθανή 11άδα είναι: Καπίνο - Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα, Τσιμίκας - Καμπιάσο, Μιλιβόγιεβιτς, Ελιουνούσι, Σεμπά - Καρντόσο, Ιντέγιε.

Best of internet