Μάτος: «Στόχος μας το πρωτάθλημα»! (gTV)

Μάτος: «Στόχος μας το πρωτάθλημα»! (gTV)

Σταύρος Σουντουλίδης
Μάτος: «Στόχος μας το πρωτάθλημα»! (gTV)

bet365

Ο Λέο Μάτος βλέπει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή! Το πιστεύει. Το λέει και δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του βάζοντας, μετά την συμμετοχή στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, υψηλότατους στόχους. Δείτε videos.

Ο Βραζιλιάνος, που ήρθε το καλοκαίρι από την Ουκρανία και την Ντνίπρο, είναι κατά γενική ομολογία μια από τις καλύτερες καλοκαιρινές μεταγραφές η οποία θα πρέπει να πιστωθεί αποκλειστικά στον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος τον έφερε στην Τούμπα, πολύ πριν ο Βλάνταν Ίβιτς συμφωνήσει για να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία.

Με το καλημέρα ο Λέο κέρδισε τις καρδιές των ΠΑΟΚτσήδων και μαζί το πρώτο βραβείο της χρονιάς. Οι εμφανίσεις του κυρίως στην Ευρώπη τον έχρισαν εύκολα MVP Αυγούστου.

Αναλυτικά τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της σημερινής βράβευσης του στο γήπεδο της Τούμπας:

Για το κλίμα που συνάντησε στην ομάδα:

«Είμαι εδώ αρκετό καιρό, κοντά στους τρεις μήνες. Όσον αφορά στο οργανωτικό κομμάτι, έχουμε ότι χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο να παίζουμε ποδόσφαιρο. Έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με αρκετή ποιότητα και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας. για αυτό άλλωστε παίζουμε ποδόσφαιρο. Σε όλες τις ομάδες που ήμουν, στόχος ήταν ο τίτλος και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ αυτή τη χρονιά έχει όλες τις δυνατότητες για να πάρει το πρωτάθλημα».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το Europa League:

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ότι είναι ένα πρωτάθλημα με αρκετά καλές ομάδες. Αντιμετωπίσαμε την Τρίπολη, που είναι μία ομάδα δυνατή, με ένταση και πάλεψε πάρα πολύ. Όσο για τη δήλωση μου σχετικά με τον τελικό του Europa League, το βασίζω στο ότι παίξαμε κόντρα σε ομάδες όπως ο Άγιαξ και η Φιορεντίνα και δείξαμε ότι παίξαμε καλά. Όσο φαβορί είναι αυτές οι ομάδες να παίξουν στον τελικό, τόσο είμαστε κι εμείς...»

Για το βραβείο του MVP:

«Το μόνο που με ενδιαφέρει, είναι να βοηθάω την ομάδα. Θέλω μέσα από τη δουλειά μου να δείξω ότι ευχαριστώ την ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω. Είναι ένα βραβείο ομαδικό. Αν δεν ήταν οι συμπαίκτες μου, δε θα ήμουν κι εγώ εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι άλλαξα πρωτάθλημα και χώρα και κατάφερα να προσαρμοστώ εύκολα. Στην αρχή είναι δύσκολο να προσαρμοστείς σε μία νέα πραγματικότητα και για αυτό το λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, που έκαναν τη μετάβαση αυτή πιο εύκολη. Από εκεί και πέρα, κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα