Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει στην Κέρκυρα!

Νίκος Μαρούδας
Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει στην Κέρκυρα!

bet365

Στη Λιβαδειά βρίσκεται η Κέρκυρα, όπου την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να στοχεύσει στη δεύτερη νίκη με... συνταγή ΑΕΛ!

Πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία για την Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», θέλουν να συνεχίσουν ότι άρχισαν κόντρα στην ΑΕΛ. Να πανηγυρίσουν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, την πρώτη εκτός έδρας. Στην προσπάθεια αυτή, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αναμένεται να αλλάξει το παραμικρό.

Έχει πάρει μαζί του τους ίδιους 19, ενώ σκέφτεται να παρατάξει και την ίδια εντεκάδα. Τι σημαίνει αυτό; Πως πάλι θα πάει να παίξει παιχνίδι κυριαρχίας. Κρατάει το 4-3-3, που μέσα στο παιχνίδι μετατρέπεται σε 4-1-4-1, αλλά και τους ίδιους 11. Κουτζαβασίλης στα γκολπόστ, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι στα στόπερ, με Ντιόγκο (αριστερά), Γκομές (δεξιά) στις πτέρυγες. Αμυντικός μέσος ο Σιόντης, με Ντουαλά, Ζορμπά δίπλα του. Εξτρέμ στα αριστερά ο Επστάιν και στα δεξιά ο Γεωργίου, με τον Κόντο να βάζει επίσης υποψηφιότητα για την 11άδα, αλλά δύσκολα θα βρεθεί σε αυτή. Μόνος του στην κορυφή για τρίτο διαδοχικό ματς θα είναι ο Τουράμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα