Σπόρτινγκ Χιχόν - Μπαρτσελόνα 0-5

Γιώργος Κοντογεώργης
Σπόρτινγκ Χιχόν - Μπαρτσελόνα 0-5

bet365

Στο πρώτο της ματς χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα έδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα και επικράτησε σβηστά της Σπόρτινγκ Χιχόν εκτός έδρας (0-5).

Λίγες μέρες πριν πάει στην Γερμανία για να παίξει με την Γκλάντμπαχ για το Champions League, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει επιβλήθηκε με 0-5 της Σπόρτινγκ που τελείωσε το ματς με 10 παίκτες. Δύο γκολ και δοκάρι είχε ο Νεϊμάρ, εξαιρετικός ήταν ο Σέρτζι Ρομπέρτο και οι Blaugrana έπιασαν την Ρεάλ Μαδρίτης, με αγώνα περισσότερο.

Στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης η Μπαρτσελόνα δεν παρουσίασε πολλά πράγματα επιθετικά, ενώ αντίθετα ο Τερ Στέγκεν έκανε γκάφα πιάνοντας την μπάλα εκτός περιοχής, όμως οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν το φάουλ. Στο 27' ο Αντρέ Γκόμες είχε αριστερό σουτ ψηλά, όμως δύο λεπτά το σκορ άνοιξε, όπως και το ματς. Ο Αρντά Τουράν πέταξε στο ξέφωτο στον Σουάρες που τσίμπησε την μπάλα από τον Κουέγιαρ και σκόραρε στην κενή εστία και τρία λεπτά αργότερα ο Σέρτζι Ρομπέρτο έδωσε την πρώτη του ασίστ με σέντρα από δεξιά και ο Ραφίνια ανέβασε το σκορ στο 0-2 με κεφαλιά. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους αφού στο 36' ο Σουάρες σούταρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο δεύτερο μέρος η Σπόρτινγκ είχε την πρώτη φάση στο 56' με τον Βίκτορ Ροδρίγεθ να μπαίνει στην περιοχή και να κάνει το σουτ, όμως ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε. Στο 74' ο Σέρτζι Ρομπέρτο έφυγε πάλι από δεξιά, ο Λόρα τον κλάδεψε και είδε κόκκινη κάρτα και μέσα σε διάστημα 7 λεπτών οι Καταλανοί έβαλαν 3 γκολ και έκαναν το ματς, πάρτι. Στο 81' ο Ρομπέρτο έκανε τη σέντρα, ο Αλκάθερ βρήκε την μπάλα, ο Κουέγιαρ την έστειλε στο δοκάρι για να πάρει ο Νεϊμάρ και να κάνει το 0-3 και στο 85' ύστερα από νέα σέντρα του Ρομπέρτο ο Αρντά Τουράν με σκαστή κεφαλιά έγραψε το 0-4. Στο 88' ο Νεϊμάρ πέτυχε το δεύτερο γκολ του με πλασέ ύστερα από ασίστ του Ντένις Σουάρεθ και στο 91' πήγε να βάλει ένα εξαιρετικό γκολ και να φτάσει στο χατ-τρικ όμως το δοκάρι του χάλασε τα σχέδια...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα