Ανακοίνωσε Γράφα η Βέροια

Ανακοίνωσε Γράφα η Βέροια

Θοδωρής Βασίλης
Ανακοίνωσε Γράφα η Βέροια

bet365

Ο Θωμάς Γράφας θα είναι ο αντικαταστάτης του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο της Βέροιας με την «Βασίλισσα του Βορρά» να ανακοινώνει την πρόσληψή του.

Δεν έμεινε για πολύ καιρό κενός ο πάγκος της Βέροιας. Η «Βασίλισσα του Βορρά» ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την συμφωνία με τον Θωμά Γράφα μετά την συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια:

Νέος προπονητής της "Βασίλισσας" ο Θωμάς Γράφας

Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον προπονητή Θωμά Γράφα. Η οριστική συμφωνία με τον 46χρονο προπονητή επήλθε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο στην Αθήνα.

Ο Θωμάς Γράφας γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 10 Φεβρουαρίου 1970 και έχει διατελέσει προπονητής σε ΑΕΛ, Αιγάλεω, Απόλλων Καλαμαριάς, Ηρακλή Ψαχνών, Κηφισιά, Πιερικό και Χανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα