«Μου λείπει η Ρώμη, αλλά περνάω καλά»

Νίκος Ρόλλας
«Μου λείπει η Ρώμη, αλλά περνάω καλά»

bet365

Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που να νοσταλγεί την θητεία του στην Λάτσιο, αλλά ο Κριστιάν Λεντέσμα είναι απολύτως ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής εμπειρία του στον Παναθηναϊκό.

Σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, φιλοξενήθηκε ο Κριστιάν Λεντέσμα, προκειμένου να μιλήσει για το πρώτο του διάστημα στην Ελλάδα...

«Μου λείπει η Ρώμη, αλλά ευτυχώς η απόσταση είναι μικρή και σε λίγες μπορώ να είμαι πίσω σπίτι μου και να περάσω μερικές ποιοτικές ώρες με τους φίλους μου. Είμαι ευγνώμων στην Λάτσιο. Ακόμη και όταν επιστρέφω οι οπαδοί μου δείχνουν οτι δεν με έχουν ξεχάσει», τόνισε αρχικά ο Αργεντίνος άσος.

Στη συνέχεια αναφορικά με την ζωή του στην Αθήνα, τόνισε: «Όλα πάνε καλά πλέον. Στην αρχή ήθελαν να δουν την φυσική μου κατάσταση. Έχω βρει όμως ένα ήσυχο μέρος. Εδώ όλα είναι πολύ ωραία και θα με βοηθήσουν να... μεγαλώσω. Η οικογένειά μου είναι ήδη εδώ, έχουμε βρει ιταλικό σχολείο και βρισκόμαστε στην πρωτεύουσα. Οπότε η ποιότητα ζωής είναι καλή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα