Δίχως Λουσέρο στην Τούμπα

Gazzetta team
Δίχως Λουσέρο στην Τούμπα

bet365

Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής στην Ξάνθη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην παίρνει στην αποστολή για το Κυριακάτικο ματς στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον Λουσέρο.

Οι Ακρίτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο του βορρά», όμως, η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε κι ένα άσχημο μαντάτο.

Ο Αντριάν Λουσέρο αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής, μαζί με τους Παπαγεωργίου και Μπαξεβανίδη που επίσης βρίσκονται ακόμα στο ιατρικό δελτίο.

Η αποστολή της Ξάνθης για το ματς με τον ΠΑΟΚ, αποτελείται από τους: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλο, Γουάλας, Φλίσκα, Λισγάρα, Χατζητερζόγλου, Καρασαλίδη, Ορφανίδη Λ., Ντε Λούκας, Καμαρά, Βασιλακάκη, Ορφανίδη Π., Σολτάνι, Τριάδη, Νιέτο, Γιουνές, Ράνο, Λάζιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα