«Πράσινη» υποδοχή στο Αγρίνιο!

«Πράσινη» υποδοχή στο Αγρίνιο!

Νίκος Αθανασίου
«Πράσινη» υποδοχή στο Αγρίνιο!

bet365

Πάνω από 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού, υποδέχθηκαν και αποθέωσαν την αποστολή του «τριφυλλιού» ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Κάθε χρόνο ο κόσμος του Παναθηναϊκού υποδέχεται την αποστολή της ομάδας στο Αγρίνιο, δείχοντας την αγάπη και την... δίψα που υπάρχει και στην επαρχία για το «τριφύλλι». Το φετινό ματς των «πρασίνων» κόντρα στον Παναιτωλικό δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και η άφιξη της ομάδας στην πόλη σήμανε... συναγερμό! Έτσι, λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής πάνω από 150 οπαδοί του συλλόγου, από διάφορες περιοχές της Δυτ. Ελλάδας υποδέχθηκαν το πούλμαν του Παναθηναϊκού, αποθέωσαν τους παίκτες και φυσικά ζήτησαν διπλο και κατάκτηση του τίτλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα