Κορυφαία ελληνική ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός!

Κορυφαία ελληνική ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
Κορυφαία ελληνική ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός!

bet365

Σύμφωνα με το «all time club ranking» της ΟΥΕΦΑ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 21η θέση των ομάδων που έχουν συμμετάσχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 27ος ο Ολυμπιακός, στην 67η θέση η ΑΕΚ.

Παρά το γεγονός ότι έχει να αγωνιστεί στο Champions League από το 2010, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή των ελληνικών ομάδων στην «all time club ranking» λίστα της ΟΥΕΦΑ, η οποία έχει συμπεριλάβει και το Κύπελλο Πρωταθλητριών στην «μέτρηση». Το «τριφύλλι» φιγουράρει στην 21η θέση και αν δεν τον είχε περάσει η Λιόν, τότε θα βρισκόταν στην πρώτη «λαμπερή» 20άδα!

Από κει και πέρα, ακολουθεί ο Ολυμπιακός στην 27η θέση και η ΑΕΚ πολύ μακριά στην 67η. Τα κριτήρια για τον καταρτισμό της λίστας είναι τα αποτελέσματα των ομάδων κατά την παρουσία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αναλυτικά:

Παναθηναϊκός: Συμμετοχές 28, Παιχνίδια 157, Νίκες 49, Ισοπαλίες 45, Ήττες 63, Πόντοι 143

Ολυμπιακός: Συμμετοχές 30, Παιχνίδια 150, Νίκες 53, Ισοπαλίες 28, Ήττες 69, Πόντοι 134

ΑΕΚ: Συμμετοχές 14, Παιχνίδια 62, Νίκες 16, Ισοπαλίες 20, Ήττες 26, Πόντοι 52

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα